Zekiye-clk dilaraRecep sizde ona çok erken öğrenmekmi diyorsunuz regl ma 10 gün vardı öğrendiğimde😂 ocak 27 gözüküyor doğumum 37 haftalığım
Sibel0881 @dilaraRecep ya aynıyız 36+3 cuma günü sezeryan günü vercek bakalm doktorum nr diycek🤦🏻♀️ çok ağrılarım oluyo
Sibel0881 @dilaraRecep bende erkene alsam mı randevumu diyoeum ağrılarım çok oluyo hareketleri bile canımı yakar oldu artık😞 2. Gebeliğim bide ilkini hiç anlamamışım ben
Misskokulumm Smyye0303 ben de 35 5 teyim cuma gün almak için gidicem benim de ikinci sezeryan nasipse inşallah
dilaraRecep Smyye0303 yani bende 36 yım ama eğer doktor 39 u beklerse o zamanlara geliyor @Baharr_zn aa neden 37 genelde 38 oluyor ya ondan sordum mirayandme wvet hemen hemen o tarifhlere gelir tahmini inş bakalım yarın ne der doktorum Omerkazim amin inş cnm
Smyye0303 Misskokulumm 4 sene önce 38+3 de almıştı canim 😊bu ikinciyi de 39da alicam dedi de 38+5 oluyo haftasonu olunca 19 ocak cuma günü alırım dedj
mirayandme dilaraRecep bende 36 +3 üm ikinci sezeryanım olacak benimde tahmini 15 Ocak gibi aynı gün olucaz sanırım 😀