NazifesEnayAkup Merve-betul miyde bulantısı ypiyor evde var kokusunu görüntüsünü bile görmeye dayanamiyrm
Fatosayirkan94 selin9889 çok şükür şimdilik çok dikkatimi çeken bir ağrı çekmedim benim 4. Gebeliğin:) bazı yiyeceklerden tiksinme var sadece
gokceekus17 Nesibe11 benim ilk hamileliğim ve zor geçiyor. Yani suan daha rahatım ama ilk zamanlar hem mide bulantısı hem lekelenmeler ağrılar derken çok korku dolu geçti şimdi bir tek mide bulantısı kaldı buna da şükür 😊
Sym_nr Annevekizi çok şükür güzel başladı güzel gidiyo benim yaa bu 2 haftadır falan ağırlaştım diyebilirim karnım bi anda büyüdü eğilip kalkarken falan biraz daha dikkat etmeye başladım 😍😍 sizin nasıl geçiyo
Annevekizi Sym_nr masalllah sana nazar değmesin canm benim de gobus var birden çıktı diyebilirim ama ben aşırı derece halsizim bel ağrısından yürüyemez derecedeyim 🥹💕
deniizz_ Dml991 bende aynıyım yaaa hiç sorma ama yarın Bi hastaneye gideceğim muayeneye aşılamayla olduğu için kullandığım ilaçlar var Bakalm ne diyecek bırak mi diyecek kullan mı 🥹😂 senin son adet tarihin ne zaman
aysnozclk Mabelimoo-5 Evet bugün doktorum da aynısını söyledi yer açmaya çalıştığı için ve büyüdüğü için normalmiş 🥴
morpaqatya9 Nry_Krdnz34 12 Ocak benim senin ne zaman benim doktor erkek ben pek sevmedim kadın da yok iyi doktor 🥺
Nry_Krdnz34 morpaqatya9 Bu ayın 6 sında canım bnmde doktorum erkek ama ben çok memnunum hekiminden 🌸🪬🧿