Sengul_42 Kubraalp nasıl geçti randevun ? Bana çatı muayenesi yapmadı cuma günü birdaha gel dedi ismi de Gülsima olacak inşallah ☺️
Kubraalp Sengul_42 güzel geçti bi sıkıntı yok çok şükür. Yapmicam dedi strese sokmaya gerek yok seni sancın gelince gelirsin zaten o zaman bakarız dedi. Çok güzelmiş adıyla doğsun büyüsün inşallah😊
Nesibe11 gokceekus17 ynai güzel ilk hamileliğim çok zorluydu ama bu gayet güzel geçiyor bakalım senin nasıl ☺️
gokceekus17 Nesibe11 benim ilk hamileliğim ve zor geçiyor. Yani suan daha rahatım ama ilk zamanlar hem mide bulantısı hem lekelenmeler ağrılar derken çok korku dolu geçti şimdi bir tek mide bulantısı kaldı buna da şükür 😊
Lolisko Ravzaveannesi06 benimde 33+2 ☺️ benim ilk doğumum bilmiyorum ne zaman gelir. Var mı sizde bir belirti
HawailiMom Nnagish ben bu gün kaşıntı dolasiyi gittim gebelik kolestrazı yada pupp dan şüphelendi eğer varsa ilaç tedavisi ve 37. Haftada sezaryen,hafife almayın kaşıntıları
morpaqatya9 Nry_Krdnz34 12 Ocak benim senin ne zaman benim doktor erkek ben pek sevmedim kadın da yok iyi doktor 🥺
Lolisko Ravzaveannesi06 bende de yok henüz bir şey. Heyecanla bekliyorum bakalım. Sağlıkla gelsinler inşallah