Nry_Krdnz34 morpaqatya9 Bu ayın 6 sında canım bnmde doktorum erkek ama ben çok memnunum hekiminden 🌸🪬🧿
Beratttt Arkadaslar sezeryanda tüm uyutulmak iyimi yada belden uyusturulmakmi iyi ilk bebegimde belden uyusturdular ama cok korkmustum bundada tum uyumak istiyorum herseyi hissetmek hic guzel degil ya
Nry_Krdnz34 morpaqatya9 yaaa Niğde de mi yaşıyorsun ? Yaşın kaç ? İnşallah gönlüne göre bir hekim bulursun ? Çünkü gerçekten çok önemli ..
morpaqatya9 Nry_Krdnz34 Evet istanbuldan gelin geldim buraya devlet hastanesi berbat ölen bebeğe yaşıyorlar dediler düzgün doktor bulamadım 25 yaşındayım 😔1 sene oldu evleneli
ElifKorkmaz34 nurbarutcu benim de 6+5 iken olmuştu o şekilde. Biraz endişeliydim çok şükür rahatladım biraz.
Nry_Krdnz34 morpaqatya9 Bnde izmirden İstanbul a gelin geldim 🤣 yaşını riskli gebeliğe giriyor musun diye sordum . Maşallah sen daha çok minnoşsun ;)
Nry_Krdnz34 morpaqatya9 35 ten sonra riskli gebelik oluyor ya , yaş ilerledikçe riskli diyorlar .. mesela ben 35 yaşındayım ilk gebeliğim . İnş hepimizin çok güzel geçer . Allah sağ Salim nasip etsin inş 🤲🌸
morpaqatya9 Nry_Krdnz34 Doğrudur pek bilgim yok yeni yeni öğreniyorum artık amin inşallah rabbim yardımcımız olsun 🥰
mkrgln Angelotte bende 38+3 öyleyim. Regl olacakmışım da olamıyormuşum gibi sancı var bacaklarım arasında sızlıyor.
Angelotte mkrgln Arada oluyor hala bana da bakalım normal doğum istiyorum kolestaz tehlikem vardı kan verdim eğer kolestaz çıkarsa mecburi sezaryenle alacaklar oğluşumu ama Allahtan 3.5 kg olmuş