_Feslegennn__34 HESA20 aynı bende sizin gibiyım umarım rabbim tüm isteyenlere bizede nasıp etsin inşallah ☺️
buluttmaviss Solmaz-Papatya 6 ocak beyaz akıntı ve kasık agrısından başka hiçbir belirtim yok😏8 aydır deniyoruz olmuyor bu ay da umudum yok
Solmaz-Papatya buluttmaviss morelini bozma umudunu kaybetme bende 15 aylık evliyim daha çocuğum yok temmuzda bir kimyasal geçirdim ondan sonra bişey yok bekliyorum herşeyin var bir zamanı😊
HelloooMomy YesimAykut afiyet bal şeker olsun hayatım 😂 Yarasınnnn ❤️ Bugün kan vermeye gittim unuttum almayı 🥲 Tekrar çıkıp alayım
Ecexxxxxx asli_hmz ben daha sonra yapmadım hem sabırsızım hem umutlanmamaya çalışıyorum gerçekten Allah bana akıl fikir versin ya artık hamile olmayı her ay gün saymamak için istiyorum desem umarım beni kimse yargılamaz ama gerçekten çok yoruldum
Mercan_35 asli_hmz başınız sağolsun inşallah sağlıkla yeniden hamile kalır bebişinizi kucağınıza alırsınız 💕🤲🏼
Ecexxxxxx asli_hmz kuzum bende kaybedeli 9 ay oluyor kısmet olsaydı bu ay kucağımda olacaktı değilmiş… 3 ay korundum 6 aydır uğraşıyorum eşimle ikimiz kontrollerimize gittik normalmiş herşey ama artık ben sabredemiyorum ve korkuyorum ya olmazsa diye
Solmaz-Papatya mrp2023 Hadi inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı gebelikler evlatlar nasip etsin inşallah
YesimAykut Dilaraaaan ben 5 ocakta düşünüyordum ama 4 de olur❤️🥰 yapalım birlikte ama işk idrarla sabah🙏🙏🙏😌
_Feslegennn__34 Solmaz-Papatya Ben dayanamadım 31 de test yapmiştım sabah adettıme 7 Ocak dayanamadım ama sankı testım çokkk silik acaba olabilir mı
Solmaz-Papatya _Feslegennn__34 hafir gölge gibi görünüyor canım yumurtlama çatlaması üzerinden kaç gün geçti ki
Solmaz-Papatya _Feslegennn__34 Rabbim kucağını boş bırakmasın canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲