_Feslegennn__34 Ecexxxxxx Bu erken gebelik testi değilde normal böyle tes var birkaç gün sonra yine yapacağım çok merak ediyorum inşallah vardır dediğiniz gibi🥹
Ecexxxxxx _Feslegennn__34 bu testten bende de var ne olduğunu bilmiyorum benimde bat 6 Ocak 31 inde bu testi yaptım bişey çıkmamıştı. Erken test alın eczaneden veya kan verin isterseniz
Ecexxxxxx asli_hmz kuzum bende kaybedeli 9 ay oluyor kısmet olsaydı bu ay kucağımda olacaktı değilmiş… 3 ay korundum 6 aydır uğraşıyorum eşimle ikimiz kontrollerimize gittik normalmiş herşey ama artık ben sabredemiyorum ve korkuyorum ya olmazsa diye
_Feslegennn__34 Ecexxxxxx Benim de 7 Ocak 31 test yaptım böyle silik çıktı inşallah vardır birkaç gün sonra yine yapacağım
_Feslegennn__34 _Feslegennn__34 inşallah içimizinse vardır canım ne zaman yine yapmayı düşünüyorsunuz pekı
Mercan_35 Kızlar başlıkta açtım ama kimsecikler gelmedi. Bel,kasık çektirme yapan işinin ehli bildiğiniz birisi varmı izmir civarlarında ?
Solmaz-Papatya _Feslegennn__34 hafir gölge gibi görünüyor canım yumurtlama çatlaması üzerinden kaç gün geçti ki
_Feslegennn__34 Solmaz-Papatya hiç bilmiyorum pocs var adet düzensizliği olduğu için bilmiyorum canım ama çok akıntım vardı ve sadece bi kere sadece peçeteye gelen kahve rengi akıntı kaldı daha da hiç gelmedi bide belirti mi bilmiyorum ama dizimin üstü baldırım çok ağrıdı bi hafta bel agrısı hep var ve çok ağrıyo inşallah vardır ya 🥹
Solmaz-Papatya _Feslegennn__34 Rabbim kucağını boş bırakmasın canım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲
Solmaz-Papatya _Feslegennn__34 Rabbim sağlikli bir şekilde o ikinci çizgiyi görmeyi nasip etsin kıpkırmızı göresin o çizgiyi inşallah 😀🤲
Solmaz-Papatya Eloomm Amin inşallah canım umarım bu postta olan herkese Rabbim sağlikli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Solmaz-Papatya Edadlgc çok acele etmeyin bat 7 ocaksa bekleyin zaten silik görmüşsün akışına bırak bence
Solmaz-Papatya Edadlgc ben silik görsem artık yapmam adet gecikmesini beklicem 😀 yeterki sağlıklı bir şekilde tutunsun bana o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin 🤲 inşallah
Solmaz-Papatya kızlar sizce yumurtlama çatlamasını hangi günü baz alayım 25 Aralık mı 26 Aralık mı ona göre hesapliyayim ben 26 Aralıga göre hesapliyorum ama diyorum ki 25 te de siliklesmis