Aylal Benimde bat 9-10 Ocak takvime göre. Bu ay ilk defa klomen başladık. Beklemedeyim belirtilerim de var ama 5-6 ocak test için erken mi acaba diye düşünüyorum.🤔
Solmaz-Papatya Aylal canım benimde takvime göre 9 ocak ama bende erken test yapacam yumurtlama üzerinden 12 gün geçince yapacam o da 6 ocağa denk geliyor Rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşallah
Yusufayazin__annesi Solmaz-Papatya merhaba 7 Ocak adet tarihim bakalım hayırlısı 5 ocakta test yapicam
Solmaz-Papatya Yusufayazin__annesi Benim bat takvime göre 9 ocak ben erken yumurtlama gördüm onun için 6 ocakta test yapmayı düşünmüyorum Rabbim güzel haberler nasip etsin çift çizgileri görmeyi nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲
Solmaz-Papatya Dilan1998 hadi inşallah güzel haberler alırız canım bende 6 ocakta test yapacam birlikte yapariz
Solmaz-Papatya Dilan1998 eğer degerlendirdiyseniz yumurtlama çatlaması üzerinden 12 gün geçmesi yeterli silik çizgi yada gölge çizgiyle görünur Allah kısmet ederse erken gebelik testinde görünüyor
MrvBK Solmaz-Papatya O silik çizgi yedi zaten ömrümüzü 😂 gerçekten orda mı yoksa görmek istediğimiz için mi görüyoruz anlamadım gitti. Bat 6 ocak 2 gündür test yapıyorum görmek için kalp gözü lazım. Cumaya kadar yapmıcam galiba artık 🫠
Solmaz-Papatya MrvBK ne yapalım bir umuttur yaşamak 🤣🤣silik çizgi görmek için orda olduğunu bilmek bile insanı rahatlatiyor🤣
MrvBK Solmaz-Papatya gecikmeyi beklicem yapmıcam diyorum test, 2 sabahtır gözümü açtığım gibi elimde buluyorum. Rabbim akıl sağlımızı korusun yahu 🙃
MrvBK Mercan_35 Hayatımda hiç bişeyi görmek için bu kadar çaba sarf etmedim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun gerçekten zor bir süreç
Solmaz-Papatya mrp2023 Hadi inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı gebelikler evlatlar nasip etsin inşallah
mrp2023 Bazen kasık ağrısı yaşıyorum sonra psikolojik heralde diyorum çünkü kendiliğinden geçiyor bi anda göğüslerimde ağrı hissediyorum adet olacak gibi sonra oda bi anda geçiyor psikolojikmen sanırım hamile olduğunu düşünüyor insan