HelloooMomy Bat 5 ocak Dün kan verdim 7.68 çıktı 🥲 Cokkkk yeniymis. Dua edin kızlar tutunsun. Daha önce boş gebeliğim oldu. 😔 İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız 🙏❤️
YesimAykut HelloooMomy inşallah bebeğin seninle olur canım çoook sevindim 💗💗💗 Allahım bana da nasip et❤️
HelloooMomy YesimAykut Aminnnnn tez zamanda nasip etsin rabbim. Sana, Mercan’a tüm bekleyen isteyen herkese. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum. ❤️❤️❤️
Dilan1998 Solmaz-Papatya benim bat 6 ilişki 12 gün hesaplayınca ayın 4 e denk geliyor inşallah yeni yıl ile beraber bütün güzel haber bekleyen anneler haberlerimizi alırız
Solmaz-Papatya Dilan1998 hadi inşallah güzel haberler alırız canım bende 6 ocakta test yapacam birlikte yapariz
Solmaz-Papatya Dilan1998 eğer degerlendirdiyseniz yumurtlama çatlaması üzerinden 12 gün geçmesi yeterli silik çizgi yada gölge çizgiyle görünur Allah kısmet ederse erken gebelik testinde görünüyor
YesimAykut HelloooMomy ben az önce yedim ezdim zeytin yağı limon azıcık da sarımsak rendeledim misss❤️🥑
Ecexxxxxx asli_hmz ben daha sonra yapmadım hem sabırsızım hem umutlanmamaya çalışıyorum gerçekten Allah bana akıl fikir versin ya artık hamile olmayı her ay gün saymamak için istiyorum desem umarım beni kimse yargılamaz ama gerçekten çok yoruldum