İstanbul da oturanlar bakabilir mi lütfen ❤️
Cnuryasar soy ismini bilmiyorum ama hastanenin çok sevilen doktorlarından hale hanım hiç bir açıklama dahi yapmadı doğumda yapılan bir hatada. Kan kaybından önce bayılıyo hatta ve hatta bütün kadın doğum doktorları ameliyat haneye diyo bişey yapamadıkları için başka bir hastaneye gönderiyorlar ben onun için hiç güvenmiyorum
ozgekader merhaba kaç haftalıksınız bende emine hocaya gidiyorum ikidir ama emin olamadım aslında kendisi bilgili iyi bi doktor fakat telefon numarasını paylaşmıyormuş galiba peki gece gündüz doğum vs başlarsa kendisi geliyor muymuş bu konuda bilginiz var mı acaba normal doğum yanlısı mı
Anneolmak38 yaa bende maltepede oturuyorum, göztepeye gidiyorum; süleyman yalçına. Gayet memnunum açıkcası
Edaerdem5203 ben Şuan 24 haftalığım doğum hakkında bilgiyi bende hiç konuşmadım 4 ocakta kontrolüm var ozaman konuşucam doğum konusunu
Ama şöyle söylim Emine hoca bence çok iyi biri yani böyle biraz sert durabilir ama cidden iyi ve tatlı bi kadın bi problem olduğu zaman anneyi panikletmiyo falan konuşuyo bizlerin aklına bişey takılınca rahat rahat sorabiliyoruz falan yani ben bu zamana kadar bir sorun yaşamadım çok memnunum 😊🌸
Pendik bölge hastanesi Oya baran çok memnunum çok ilgili ve tecrübeli
Mcansukrsoglu Şimdi delta hospital var küçükyalida reyhan topuz varmış onu baya öneriyorlar ama ücret olarak nedir bilmiyorum Sizin onerdiginiz doktoruda bı arastirayim
Anneolmak38 Kartal avicenna Fatih birol ilk dogumum orda oldu suan 36 haftalık hamileyim yine ona gidiyorum cok kibar guler yüzlü pozitif bi doktor
Rukenn Ya çok eski kafalilik gibi olacak belki bilmiyorum ama yanlış anlaşılmakta istemem erkek doktorlara gitmiyorum hem tesettürlü olduğum için hemde eşim istemiyor yine de cevabınız için çok teşekkür ederim
ozgekader 4 Ocak benimde randevum var 9.30 da 😅 bi kaç kötü yorumunu okudum da hocayla ilgili aklım takıldı açıkçası bende 29 haftalığım 4 ünde konuşacağım bakalım doğumla ilgili
Edaerdem5203 bende okudum kötü yorumunu birinin ama bence öyle değil yada öyledir ama belki kişilerinde hatası vardır ben allaha şükür yanlışını görmedim görürsem zaten bir dakika durmam başka doktorlarda var o hastanede ama şuanda tercihim Emine hoca umarım sizde sorun yaşamaz devam edersiniz 😊🌸