Kızlar İstanbul Maltepe de oturuyorum henüz 5+3 günlük hamileyim bana yakın Onerebileceginiz doktor varmı aceba ? Pendik olur kartal olur goztepe olur Kadıköy olur. 4 seferdir devlete gidiyorum aynı doktora aynı odaya ama doktorun odasina her girdiğimde farklı doktor çıkıyor şekerim biraz yüksek çıkmış idrar enfeksiyonum çıkmış tahlilde bunların hiç birini bana söylemedi bakmadılar bile

Anneolmak38 şiddetle tavsiye ederim ki Pendik yüzyıl hastanesi seylan tapan maltepede oturuyorum ve 8. Haftamdan beri seylan hanıma gidiyorum aşırı güler yüzlü pozitif mükemmel ötesi biri hiçbir yer araştırma direkt oraya git ne demek istediğimi anlayacaksın♥️♥️ şuan 21+5 im ve gün sayıyorum gitmek için o kadar mükemmel bir hanımefendi

Anneolmak38 şiddetle tavsiye ederim ki Pendik yüzyıl hastanesi seylan tapan maltepede oturuyorum ve 8. Haftamdan beri seylan hanıma gidiyorum aşırı güler yüzlü pozitif mükemmel ötesi biri hiçbir yer araştırma direkt oraya git ne demek istediğimi anlayacaksın♥️♥️ şuan 21+5 im ve gün sayıyorum gitmek için o kadar mükemmel bir hanımefendi

Seylan hanım o kadar ilgilendi ki her seferinde sonuçlarıma sürekli takipliydi sordu hep nasıl diye her detayı teker teker anlatıyor instagramdsn bakmanı tavsiye ederim seylan tapan♥️🥰

Anneolmak38 Canım arkadaşım Pendik’te Cüneyt uzun doğum yaptı.
        Bende Ataşehir avicenna hastanesi mustafa türkmen gidiyorum nuran kıyak fena değil

Anneolmak38 pendik medipol Emine ünlü değermenci çok memnunum tavsiyem gidebilirsin ben çok araştırdım pendik yüzyıl hastanesi nede gittim doktorları güler yüzlü olabilir ama ileride bişey olunca hiç bir açıklama yapmıyolar ailemden çevremden kim gittiyse sonunda pişman oldular yengem doğumda ölümden döndü ve hiç bir açıklama dahi yapmadı doktor hastane kimse onun için benim tercihim araştırmalarıma güvenerek pendik medipol Emine hoca oldu kendisi bir anne gibi 😊🌸

Anneolmak38 bende hem devlete gidiyorum hem özele. Devlet kartal lütfi kırdar eğitim ve araştırma ama dediğiniz gibi her gidişimde farklı doktorlar çıkıyor. Özel hastanede Maltepe’ye bağlı aslında delta hastanesi doktorum da tahir tosyalı. Mükemmel bir doktor ben çok memnunum. Muayene ücreti 500. Ben devlete de gittiğim için testleri orda yaptırıyorum sonra özel deki doktora da gösteriyorum. 1 hafta 10 güne yakın kontrole çağırıyor. O zamanda zaten ücretsiz oluyor. Benim özel deki Doktor’umla devletteki doktorumun söyledikleri çok farklı oluyor. Mesela bebeğin kaç hafta olduğu, tahlil sonuçlarına göre söylenenler. Yeme konusundaki yasaklar. Bende çok kararsızım şuan devletle özel arasında. Doktorumdan memnunum doğumda şuan 11bin800. Tabi yeni yılla birlikte hem muayene hem de doğum ücreti artacak. O yüzden şimdilik devletteki kontrollerimide aksatmak istemiyorum devam ediyorum mecbur. Ama özeldeki Doktor’umu şiddetle tavsiye ederim.

Cnuryasar soy ismini bilmiyorum ama hastanenin çok sevilen doktorlarından hale hanım hiç bir açıklama dahi yapmadı doğumda yapılan bir hatada. Kan kaybından önce bayılıyo hatta ve hatta bütün kadın doğum doktorları ameliyat haneye diyo bişey yapamadıkları için başka bir hastaneye gönderiyorlar ben onun için hiç güvenmiyorum

ozgekader merhaba kaç haftalıksınız bende emine hocaya gidiyorum ikidir ama emin olamadım aslında kendisi bilgili iyi bi doktor fakat telefon numarasını paylaşmıyormuş galiba peki gece gündüz doğum vs başlarsa kendisi geliyor muymuş bu konuda bilginiz var mı acaba normal doğum yanlısı mı

Anneolmak38 yaa bende maltepede oturuyorum, göztepeye gidiyorum; süleyman yalçına. Gayet memnunum açıkcası

Edaerdem5203 ben Şuan 24 haftalığım doğum hakkında bilgiyi bende hiç konuşmadım 4 ocakta kontrolüm var ozaman konuşucam doğum konusunu
                Ama şöyle söylim Emine hoca bence çok iyi biri yani böyle biraz sert durabilir ama cidden iyi ve tatlı bi kadın bi problem olduğu zaman anneyi panikletmiyo falan konuşuyo bizlerin aklına bişey takılınca rahat rahat sorabiliyoruz falan yani ben bu zamana kadar bir sorun yaşamadım çok memnunum 😊🌸

Pendik bölge hastanesi Oya baran çok memnunum çok ilgili ve tecrübeli

Mcansukrsoglu Şimdi delta hospital var küçükyalida reyhan topuz varmış onu baya öneriyorlar ama ücret olarak nedir bilmiyorum Sizin onerdiginiz doktoruda bı arastirayim

Anneolmak38 Kartal avicenna Fatih birol ilk dogumum orda oldu suan 36 haftalık hamileyim yine ona gidiyorum cok kibar guler yüzlü pozitif bi doktor