umrumdadegil evimiz karşı karşıya gelipte nasıl oldun demiyor asla kaç gündür arayıp sormadı da Allahtan annem yanımda kalıyor pazara da o gidiyor eşim çalışıyor annemde bilmiyor yerini arayıp neye ihtiyacın var bile demedi gitmiş alışveriş yapmış eltimle gezmeye gidiyorlar eşim aradı anne aldıklarını getir bırak diye biz gidiyoruz anahtarı bırakayım annesi gelsin alsın benim annem sizin gibi değil diyemedim bir başkasının evine kimse yokken girilmez ama kaynanam bunu bilmiyor zaten çok şükür zamanında evime girip bitün çekmecelerimi dolaplarımı karıştırdığını bilirim yani düşün artık kafayı yemek üzereyim varsa yoksa eltim o da abisinin kızı yere göğe sığdıramaz bak hastanede yattım yanıma o geldi eve çıkana kadar uyudu sana yalan gelir hemşireler yardım etti genelde ya da ben kalktım yaptım çocuğuma aldığı pazardan 2 yelek 3 zıbın çok güzeller diyip şey yapıyor birinde bununla çarşıya gittik kumaş kestirdi benim beğendiğim kumaşı bende kalsın ben sana vereceğim diktirip dedi tamam dedim diyor ki onları görümcene ayırdım sana başka aldım 🤦🏼♀️ artık doldum taşıyorum