MuhammedHesen umrumdadegil merhaba, bende 34+3 . 31 hafta suyum geldi az az, halada geliyir, serumla fln bebeği tutuyor doktorum, 36 haftamda ocak 10 suni sancıyla bebeğim olucak İnŞAllah. Açıklıkda var 6m. Böyle durumla karşılaşan oldumu?
umrumdadegil MuhammedHesen yaa çok geçmiş olsun canım sağ salim kucağına al inşallah 10 günün kalmış biraz daha sabır 💜
Ozr42 Denizbllt 28. Haftada öğrendim öncesinde yoktu . Lekem gelince gittim ağrılarımda yoktu ama nstede düzenli sancı çıkmıştı.
MuhammedHesen Kbr_sn 36 hafta tamamlamışmıydın? Yoksa 35+4 fln? Doktor söylediği kiloyla bebeğin doğduğu kilo aynı oldumu??
MuhammedHesen Beggg kaçıncı gebeliğin? Bende 6 m açıklık var dedi doktor 1cm olmamış, 3 cm açıklıkda sancı varmıydı? Bende 34+3 31 haftamdan beri suyum geliyor serumla bebeği tutyolar
Beggg MuhammedHesen ilk gebeliğim. Hayır 9 cme kadar acı sancı çekmedim 9 cm olduğunda başladı o sırada da hemen doğuma aldılar zaten
Zeyasln umrumdadegil yok henüz erken daha 15 haftalık bebeğim 10.haftlarda çok zorlandım progestan fitil kullandım o rahatlattı şuan allaha şükür sıkıntımız yok ilerleyen dönemler dede olmaz inşallah herkes evladını zamanında sağlıkla alsın kucağına 🥰
umrumdadegil Mercimeek ah ah canım benim en ihtiyacımız olduğu zamanlar bazı insanlar neden böyle bilmiyorum bir insanın yanında olmak destek olmak bu kadar zor olmamalı 🥲 takılma diyeceğim yinede takılacaksın biliyorum ama yapacak bir şeyin de yok ki kadına ne diyebilirsin eşin konuşsa belki biraz düzelir hiç konuşmayı denedi mi?
Mercimeek umrumdadegil düzelmez kuzum onun için sadece eltimin dediği doğru sancılarım olduğuna bile inanmıyorlar o kadar diyim sana 😣
Razee Nvfftyhhbgggg bende 34. Haftadayım doktor yanımda başka doktoru arayıp serviksimin 25 olduğunu söyledi ama bana kimse bişey demedi benimde kafama takıldı
umrumdadegil Mercimeek eltinle aran nasıl peki kötü mü aranız? Kız doktora gidiyosun o kadar ilaç falan kullanıyorsun neye inanmıyor
umrumdadegil Mercimeek canım benim 🥺 Allah yardımcın olsun üzülme boşver evladını düşün bırak almasın eşya sormasın halini hatrını. Bende takıyorum böyle sormayanları sinir oluyorum ama yapcak bişey yok 😓
Mercimeek umrumdadegil yabancı değil güzelim bende oğlunun eşiyim sadece akraba değilim o yüzden bunları yapıyorlar bana hastayım yatıyorum evime gelip kontrol ediyor temiz mi diye düşünebiliyor musun? Ben kendileri gibi büyümedim çok güçlü büyütüldüm okudum kendi ayaklarımın üzerinde durabileceğimi biliyorlar ama Allaha havale ediyorum hepsini
2melkannesii umrumdadegil daha nstye baglamadilar bir sonraki kontrolde başlayalım dedi🫢 inşallah çıkmaz sancı ya🫢