umrumdadegil Mercimeek çok şükür canım 💜 bende aynen öyleyim geçmedi devam ediyor ama çok değil hafif
Mercimeek Ebruli_08 değil mi 😞 çok üzücü oluyor eşim de gezmek istiyor farkındayım en azından sen gez diyorum ama içim gidiyor
Ebruli_08 Mercimeek aynen sabredeceğiz artık kuzum evlatlarımız için sonra onlarla bol bol gezeriz Allah izin verirse ♥️
umrumdadegil Mercimeek kız zaten bunaldım da çıktım dolaştım 2 gün 🤣 hele ciğer geliştirici sonrası 5 gün tatlı tuzlu yasak dediler 5 gün hem yattım hem doğru düzgün bişey yiyemedim bunaldım iyice . Tam dedim iyi oluyorum pat bidaha başa sardık
Ebruli_08 umrumdadegil neden tatlı tuzlu yasak ben vurulduktan sonra her şeyi yedim bana öyle bir şey demediler 😱😱😱
Mercimeek umrumdadegil yaa hiç sorma benim de şekerim yüksek doktor dikkat et diyor dedim edemem hocam hem yat diyorsun hem yeme diyorsun hepsini bir nasıl yapim dedim 😃
umrumdadegil Mercimeek çok şey istiyorsun hocam deseydin😂😂 ay şuan bile mis gibi hava var dışarı çıkmak istiyorum sıkıldım 😩
mmirzamm 051020antalya amannn çok minik yavrum ya sağ salim kucağınıza evinize gelsin inşallah ultrason kilosu kaçtı yanılma oldumu
Arzuanne umrumdadegil yol vurmadılar ağrılar oluyor daha çok aşağı baskı yapmaya başladı 2 dakka yürüsem sanki çıkacak ya bebeğin kilosu arttı diye ya kanala girdi bilemiyorum
Arzuanne umrumdadegil evet 30 dan beri öyle haftaya gitcem yine bu sefer daha bi ağır bu hafta çok stres yaptım belki ondan bilmiyorum
Medos123 umrumdadegil Benimde erken doğum riskim var maalesef. 30.haftaya girdik. İkiz gebesiyim. Bebeklerden biri aşağıya çok baskı yaptığı için servikal uzunluk 32 ye düşmüş. Evde yatıyorum sadece 😑
umrumdadegil Medos123 inşallah zamanında sağ salim gelir evlatlarımız 💜 bende aynı sadece yatıyorum başka bir şey yapamıyorum 🥲
sedanrgnll1654 @Ozr42 bende de vardı 31.haftada farkettik erken olur diye alıştırdık kendimizi ama olmadı şuan 38. Haftamıza giriyoruz
Ozr42 sedanrgnll1654 bizde erken bekliyoduk yarın 37 ye giriyorum . Galiba benimde 38-39 u bulur gibi erken dönemleri geçirdik şükür biraz stresli geçsede ☺️
umrumdadegil Mercimeek geçecek bu günler az kaldı 1 ay bile kalmadı senin bak bunalma düşünme başka şeylere odakla kendini yapcak bir şeyimiz yok bende çok sıkıldım ama😓