Özel Güngören hastanesinde doğum yapan yada takipli olan var mi kızlar

ikizprensesannesi ben detaylı ultrason yaptırdım gayet güzel ilgilendiler ama çoğu kişi orda doğum yapmayı tavsiye etmeyince Başka bir hastanede takibe başladım şimdi doğum ücretlerinde kampanya yapmışlar beni aradılar ama kararsız kaldım

Gulkocccc orada yapmadım Özel Rami Hastanesinde yaptım doktorumdan da hemşirelerden de çok memnun kaldım herkes çok ilgili ve güleryüzlüydü kesinlikle tavsiye ederim mutlaka değerlendirin

Kskn5634 bende Yeşilpınar da oturuyorum pazartesi sosyete pazarına yakın galiba o hastane dimi daha önce hiç gitmedim sadece çocuk doktoru için giden yakınım vardı doktor ordan ayrılınca fiyatları nasıl doktor tavsiyeniz var mı acaba

ikizprensesannesi kampanya yapmışlar 8500 dedi sezaryen için bide muayene ücretleri yari yarıya indirimli dediler oda yılbaşı öncesi anlaşma yapılırsa dedi yani yapabiliyorlarmis benim gittiğim Erdem hastanesi de 9bin dedi çok fark yoktu aralarında güzel Temiz bir hastane

Gulkocccc 750 tl idi kontrol ücreti 2 ay önce şu an güncel mi bilemem benim doktorum Nehir Bayramdı evet bahsettiğiniz yere yakın. Gitmeyi düşünürseniz randevu alınca bir ay sonraya veriyorlar siz hastaneye erken saatte giderseniz yardımcı olurlar giriş için sisteme bağlı kalmayın

Kskn5634 15 bin de doğuma ödedik ama her kuruşuna değdi helali hoş olsun. Ben de davutpaşada oturuyorum ilk kolana gittik ama sırf para koparmak için direkt sezeryan dediler önermem orası da 15 dedi Bahçelievler 20 bin ve üstü fiyat verdi . Özel bi kliniğe gittim Şişli de o da 35 bin istedi gitmedim bir daha🤭

Kskn5634 bende 2021de İlk bebeğimi kolanda doğum yapmıştım o kadar çok memnun kaldım ki şimdi fiyatları uçmuş bile zaten doktorum da azeriydi oda ülkesine gitti malesefff şu anda Bağcılar Erdem 9bin sezaryen dedi 500de muayene bakalım nasıp neresi bende bilmiyorum

Bende Güngören e gidiyorum yeni bi doktor gelmiş cok biri ve piyasaya göre çok uygun fiyatlı daha önce de oğlum orda ameliyat oldu çocuk doktoruna da oraya götürdüm bashekimlerini tanıyoruz baya da ilgililer ben gittiğime hiç pişman olmadım doğumu da Allah kısmet ederse orda yapacam

Gulkocccc ben de dilek acara gittim kötü bir doktor değil ama normal doğum için bir sıkıntım olmamasına rağmen direkt sezeryan dedi ısrarla ben de gitmedim bir daha ve normal doğumu da yaptım yani