Özel Güngören hastanesinde doğum yapan yada takipli olan var mi kızlar
Özel Güngören hastanesi
@Gulkocccc Benim ablam iki yeğenimide orada doğum yaptı memnunduu 🌸
ikizprensesannesi ben detaylı ultrason yaptırdım gayet güzel ilgilendiler ama çoğu kişi orda doğum yapmayı tavsiye etmeyince Başka bir hastanede takibe başladım şimdi doğum ücretlerinde kampanya yapmışlar beni aradılar ama kararsız kaldım
@Gulkocccc Uygun bi hastane diye biliyorum o zaman bile baya piyasaye göre uygundu
ikizprensesannesi kampanya yapmışlar 8500 dedi sezaryen için bide muayene ücretleri yari yarıya indirimli dediler oda yılbaşı öncesi anlaşma yapılırsa dedi yani yapabiliyorlarmis benim gittiğim Erdem hastanesi de 9bin dedi çok fark yoktu aralarında güzel Temiz bir hastane
Kskn5634 15 bin de doğuma ödedik ama her kuruşuna değdi helali hoş olsun. Ben de davutpaşada oturuyorum ilk kolana gittik ama sırf para koparmak için direkt sezeryan dediler önermem orası da 15 dedi Bahçelievler 20 bin ve üstü fiyat verdi . Özel bi kliniğe gittim Şişli de o da 35 bin istedi gitmedim bir daha🤭
Bende Güngören e gidiyorum yeni bi doktor gelmiş cok biri ve piyasaya göre çok uygun fiyatlı daha önce de oğlum orda ameliyat oldu çocuk doktoruna da oraya götürdüm bashekimlerini tanıyoruz baya da ilgililer ben gittiğime hiç pişman olmadım doğumu da Allah kısmet ederse orda yapacam