denizmanzarasi
Bende ilk mide bulantıları başladı üşüttüm sandım ama yinede emin olmak için bir gün eczaneden erken gebelik testi alıp yaptım sonuç negatifti tek çizgi şeklinde ve hamile değilim herhalde dedim neyse 1 hafta geçti, Tam Mevlüt Kandili günü aynı eczanenin önünden geçerken içimden aynı testten birdaha alıp baksam mı dedim ve aynı eczaneden aynı testten gene alıp eve gelip yaptım bu defa sonuç iki çizgiydi birisi böyle hafif silik şekilde şaşırdım (meğer daha 3-4 haftalıkmış çok küçük olduğundan ilk testte negatif çıkmış, ilk muayenelerimde kese bile gözükmüyordu dış gebelik sandılar ama Allah’tan ilaç milaç kullanmadım bekledim kesinleşene kadar simsiyahtı geç göründü minnakım.) Neyse öğrendiğim gün eşimin işten gelmesine 1 saat vardı hem ağlıyordum hem de bir kağıda merhaba baba yazıp karnıma bantla yapıştırdım kazağımı indirip yazıyı gizledim.. Evimizde kuzenimin kedisi vardı eşim onu sevdi bende birisi kıskanır ama dedim eşim ben sandı kıskanç dedi güldü bende gülerek ben değilim ama kıskanan dedim kim dedi o sırada karnımı açıp merhaba baba :) yazısını gösterdim eşim şok oldu o gün birşey yiyip içemedi ikinci gün gösterdi sevincini ❤❤ Şimdi şükür kızım büyüdü 7 aylık oldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸🌸🌸