Kardelenylmz denizmanzarasi bende de öyle oldu eşime söyledim şaka mı yapıyorsun demişti 2 gün sonra anlamıştı hamile olduğumu 😂😂 ve ben o anlayana kadar konuşmamıştım eşimle
Gulsahhdd denizmanzarasi Adet günümdü gecikme yoktu aslında ama hissettim test yaptım akşamı da kan vermiştim Beta 909 du 3 haftalık falandı 🥰💜
Srfclkkl denizmanzarasi https://mutluresim.com/image/img-8465.nTEyZu Evlilik yıl dönümümde gel diye dua etmiştim evlilik yıl dönümümüzde çıkıp geldi duamın karşılığını aldım bu çift çizgiyle 🥰 Şimdi 25 haftalık olduk bile sağlıcakla gelsin bebişlerimiz ☺️
Gloria06 denizmanzarasi aslında çok ilginç… üç gün sonra betam 1.200 cıkmıştı. Yani testte de çıkmalıydı bence ama belki testte sorun vardı. Beklenen adetten 1-2 gün önce yapmıştım .
Newmommyy denizmanzarasi  zaman ne çabuk geçiyor minik kızımla 22 haftalık olduk bile :)
denizmanzarasi Newmommyy evet zaman su gibi .. bende geçen sene bu zamanlar bebeklerimi bekliyordum şimdi 7 aylık oldular bile🥰
amayinedeiyiilerledim denizmanzarasi Bundan önce erken gebelik testi yapmıştım muhtemelen çok çok silik bir çizgiydi. Burda testi açıp bakanları görünce keşke bende öyle baksaydım dedim 😁Fark etmemiş olabilirim onu çöpe attım. 10 gün sonra bu şekilde çıktı☺️
Prensesannesibir Benimkide sizinki gibi baya silikti şuan 9 haftalık olduk ☺ ve adetime 6 gün kala öğrendim