Ulviyedlnn ben arayıp sert konuştum 1 hafta içinde gelmezse ben gelip iptal edeceğim dedim iptal edebilirsiniz diyorlar birde o kadar bekle doğuma şurda en fazla 1 ay var
Bebek Dolap Önerisii
bebisliozlem canım yanlış anlamazsan vivenseden alma çünkü ben normal mobilyamı ordan almıştım ve hiç memnun kalmadım malzeme kalitesi kötü görüntü olarak çok hoş duruyo ama kullandıkça deforme oluyor yatak odası dolabımın kenarları sökülmeye başladı koltuk almıştık ayakları yerleri çizdi içi çöktü yenilemek zorunda kaldım yani beni yanlış anlama sakın ama kullanmış biri olarak söylüyorum
Ulviyedlnn merhaba instagram adresleri nedir acaba adı yani
Mihriii-98 artık alışveriş işleri eskisi gibi değil maalesef. Fiyatlar sürekli arttığı için siz iptal ettiğinizde satıcının işine geliyor bazen. İptal ederim değil de dava açıp zararımı talep edeceğim, sizi beklerken başka yerlerde fiyatlar arttı diyebilirsiniz.
Caploomba markası yıllardır var ve cok güzel modeller var aşırı kaliteli ben ordan aldım tavsiye ederim
Ulviyedlnn aminn hepimiz insallah🌸😊
Sym35 çilekten aldık mino baby serisi
Akademisyen_anne bbutik mobilya bu şekilde ismi resimde yazanla aynı canım
Seymaaktass aldığım modelin 4 kapaklısı bu 13.900 TL bizim bütçemizi aşıyordu bebeceyizsarayindan da büyüyen beşik aldık biraz pahalliya geldi hemde odası küçük biraz oyuzden böyle tercih ettik biz 🤷♀️🥰
Mihriii-98 şans işi mi anlamış değilim neden böyle yaptıklarını aceleniz var işler ters gidiyor benim daha 3 ayım var geç de gelse olur demiştik tam tersini yapıyorlar ve galiba
Emrcnaydn ben şifonyerini de aldım şuan memnunum
Bayramiye yok niye yanlış anlayayım ama ben evlenirken mobilyalarımı vivense’den almadım ama onlar da anlattığınız gibi oldu.Ben almayı düşünüyorum, bütçem vivenseye yetiyor,tavsiyeleriniz için teşekkürler biri daha yazmıştı🙏kararım değişeceğini sanmıyorum.
Deryam35 bana da bugün burda vivenseden alma diyen diyene ama kararım değişeceğini sanmıyorum bende vivenseden alacağım. Sadece karyolasını e-bebek’ten almayı düşünüyorum, anne yanı beşiği de aynı şekilde🙏
Deryam35 sizin mobilyanızı da çok beğendim 🥰 ama attığınız SS lerde görünmüyor. Vivense hangi modeldi acaba?
bebisliozlem
Canım bende senin gibi düşünüyordum çok kararsız kaldım. Dolap tasarlatmak istiyorum ikea ve vivenseye gittim ikea resmen pişmanlık paranla rezil oluyorsun hem kaliteye göre fiyat aşırı fazla ve ya kendin gidip getireceksin ya da nakliye parası vereceksin kuruluma ayrı para istiyor. Daha sonra vivenseye gittim aynı gardrobu orada tasarlattım çokta kaliteli memnunum aldığın üründen ürüne değişiyor görerek almanı tavsiye ederim
bebisliozlem
Vivenseden kendim tasarlattım. Luna gardrop diye geçiyor kapaklarını içini istediğiniz gibi tasarlatabiliyorsunuz. Ona uyumlu şifonyerde Vivense henry şifonyer tercih ettim. Gardrop ve şifonyeri kombinledim. Sadece dolap kulplarını beşiğe uysun diye trendyoldan aldım beşiğide trendyoldan aldım
Beeyzanurr çok teşekkürler tavsiyeleriniz için 🥰 bende daha sonrasında ahşap kullanırım, ama kulpların böyle gold olmasını da sevdim 🙏 Bende kendi evime geçtiğime baştan aşağıya tüm mobilyalarımı değiştireceğim vivenseden, vivenseyi bende beğeniyorum ❤️