Nurarass Ben özel olarak yaptırdım hem ileriye dönük hem de daha kullanışlı oldu hazır olanlara çok baktım hiç kullanışlı gelmedi bana
Esrackc Sym35 ben de ikeadan almak istiyorum şuan kulplarını değiştirip bebek odası şeklinde dizayn edebilirim büyüdüğünde de genç olduğunda da kullanabilir diye düşünüyorum.
Miraysevinen Deryam35 Halınızı çok beğendim mağazadan mi aldınız yoksa internetten mi acaba ben de arıyorum bu tarz bulamadım
Kelebekmisaliihayat Sym35 trendyolda daha uygun geldi bana, lisa modeli 4500 e aldım. Montajını eşim yapacak. Oda olarak yapmadım ben de ayrı ayrı, dolap ve beşik sadece .
Sym35 Kelebekmisaliihayat çok iyi almışsınız çok kaliteli yazmışlar mdf zaten en iyisi. Memnunmusunuz
Kelebekmisaliihayat Sym35 daha gelmedi, bekliyorum. Kargoya verilmesi uzun sürüyor. Ama gelince durumdan haberdar ederim. Yorumları iyiydi. Eksik veya hasarlı parça olduğunda gonderiyorlarmış. Deneyip göreceğim. Umarım iyidir.
Deryam35 nisaakb Merhaba gardrobu vivenseden kendimiz tasarlayarak yaptırdık adı yok şifonyerden memnunum ama gardrop kadar kaliteli değil
Kanye Sym35 bn mobilyacima yaptircagim hazır almayacağım genişçene olsun ogluşuma ilerde de kullansın hem