İnda çikolata nasıldı kızlar yaptıranlar yorum yapabilir mi

Cikolata kakaoagaci trendyoldan aldim cikolatasinin tadi iyiydi 100lu 319 a almistim

MomsE çikolatalar nasıl peki o sayfayı gördüm ama pek güvenemedim

kubraaa123 henüz gelmedi kargoya verildi yorumlarda herkes güzel demiş ama bilemiyorum kutusunu falan hazırlayınca whatsapp üzerinden attılar bayağı beğendim

kubraaa123 ben makrome tarzı yaptırdım makromemagic diye bir sayfa kapı süsü, magnet ve takı yastığı yaptırdım. Çikolata için henüz araştırıyorum doğumum Şubat’ta olacak aceleye getirmek istemiyorum tadı bozulur diye 😂😂 inşallah kızım bir sürpriz yapmaz 🫣

Melissa09 ışıklı bulut yaptırdım uçlarında tüy olandan aldım hazır satılıyor zaten 400 e almıştım ben üstüne Pleksi harf alıp bebeğin adını yazdım 😍

kubraaa123 kapı süsü ve yastık bebeklerinatolyesi sayfasından yaptırdım.
      Hediyelik yaseminin sabunlarıankara
      Cikolata bebekcikolatasi

Ben dolandırıldım ve bunun üzerine yetişmeyeceği için kendim yapmak zorunda kaldım ☺️ Eşimle yaptık ve bizim için daha değerli oldu. Her şerde var bir hayır 🤭

Çikolatamızı da mellydesign’da yaptırdım memnun kaldım.

Bende bu seti beğendim bundan yaptırmayı düşünüyorum inşallah bir şey çıkmazsa 🫢😍

![](https://)

Loliannesi kapı susunde bizde mi dolandirilicaz acaba 14 güne anca yapılır dedi benim doğumda az kaldı inşallah öyle değildir sekershop diye bi sayfa instagramdan Bn WhatsApp üzerinden konuştum

Rulina benim dediğim sayfa 14gune anca yapılır falan dedi benim doğuma az var her an diyebilirim hastaneye yetismicek demek ki evde kapıya asarim

Loliannesi
          Mellydesign sayfasında çikolata göremedim ama acaba başka sayfa olabilir mi birde tadı nasıl acaba çikolatanın