karaguzelirem_ Kapı süsü ; babylüks sayfasından yaptırdım Çikolatayı ise ; dokmecikolata sayfasından…
Kedisevercan karaguzelirem_ karaguzelirem_ babylüks instagram sayfasından mı aldınız? Güvenilir bir yer mi
Yesilhome kubraaa123 malzemeleri aldım kendim yapacağım kapı süsünü çikolata da melodi veya hacışerif ten yaptıracağım hediyelik düşünmüyorum zaten bunlar yeterli
Camlicagizem TugceV96 Biraz uygun fiyatlı demiş arkadaş sizin önerdiğiniz sayfanın neresi uygun anlayamadım girip inceleyim dedim evet işler çok güzel ama kapı süsü+yastık 1490₺ yazıyor umarım sayfanın yazım yanlışı vardır 😂😂
battaniyemkareli kubraaa123 ben çikolatasını lova hediyelikten yaptırdım. çikolataları istediğim tasarımda yaptılar. ve aşırı taze geldi. kesinlikle öneririm @lova_hediyelik
Rulina kubraaa123 dododesign den kapı süsünü yaptırdı ablam bana çok güzel geldii 🥹 çikolatada mellon çikolatadan yaptırdık 20 gün sonra gönderdiler çikolatanın tadı çok kötüü ama fiyat aşırı uygundu üzülmedim😁
Ecrin_mislina Ben çikolata ,kapı süsü ve takı yastığını trendyoldan aldım çokta memnun kaldım istediğim gibi oldu
HSC kubraaa123 kapı süsü için malzemelerimi aldım kendim yapacağım, çikolata içinde ablam sticker tasarlayacak tatbaktan da jelatinli çikolatalardan onlardan alacağım, üstüne kendim yapıştıracağım.
ug_fa-3diplomalianne kubraaa123 ben inda çikolatadan yaptırdım piyasanın en uygunu ve kesinlikle güvenilir tadı da çok çok güzeldi 95 adet metal kutulu özel etiketli ve yanında kolonya şişesi hediye kargo dahil 279 tl yaptırdım. Kapı süsünü de malzeme alıp kendim yaptım insta sayfa adı birsurumalzeme kesinlikle yine piyasanın en uygunu ve ister hazır al ister el emeğinle yap ikisi de çok uygun
Gamzeacis ug_fa-3diplomalianne çikolatanın fotoğrafını paylaşır mısınız Bnde ordan fiyat aldım ama çok ucuz olunca işkillendim açıkcası
ug_fa-3diplomalianne mrsmom_ birsurumalzeme bulut kapı süsü ledli ledsiz ister kendin yap ister hazır al fiyatı çok uygun piyasaya göre
Senzinc kubraaa123 kapı süsü baykus craft hediyelik smandh_candle yaptırdım trendyolda var güvenilir ve uygun geldi bana güzelde yapmışlar 🙂 çikolata yaptırmadm güvenemiyorum ona
MomsE kubraaa123 inda çikolatadan çikolataları, badesuhome dan makrome kapı süsünü, baskiciamca sayfasından da magnetlerimi sipariş verdim kargoya verildiler bekliyorum toplam 1200 tl e geldi bana.
Heidihat kubraaa123 ben çikolatayı cikolatamadeninde yaptırdım 360tlydi kargo içinde 100 çikolata fiyatı
bebekcim16 Heidihat Merhaba çikolatasından memnun kaldınız mı??? Güvenilir mi site???Sizin yorumunuza göre sipariş vermeyi düşünüyorum.