Loliannesi kapı susunde bizde mi dolandirilicaz acaba 14 güne anca yapılır dedi benim doğumda az kaldı inşallah öyle değildir sekershop diye bi sayfa instagramdan Bn WhatsApp üzerinden konuştum

Rulina benim dediğim sayfa 14gune anca yapılır falan dedi benim doğuma az var her an diyebilirim hastaneye yetismicek demek ki evde kapıya asarim

Loliannesi
    Mellydesign sayfasında çikolata göremedim ama acaba başka sayfa olabilir mi birde tadı nasıl acaba çikolatanın

Gamzeacis Trendyol Tuna chocalate yaptırdım en uygun oradaydı fotoğraftaki gibi aynısı hediye kolonya şişesi 100 tane çikolata 330 tl bişeydi

kubraaa123 ben eşimin vefatından sonra kendimi toparlamak için eski işime döndüm. Tekrardan hesabımı aktif hale getirdim, şimdi de 38 haftalık gebeyim. Hem kendi bebeğimin hem de bir sürü bebişin hediyeliklerini yaptım . İncelemek isteyenler için ; İnstagramda izdesignevent 🌸

kubraaa123 ben atolyetashaneye yaptırdım çok memnun kaldım hem ilgiliydiler hem de çikolatalar mükemmelddi tadı

kubraaa123 kendim yapacam ben malzemelerini alıp yapamadığımı da arkadaşım yapıyor birazınıda arkadaşıma yaptırcam @desing_tugbaa bakabilirsiniz yaptığı işlere

dasuu99 bende o sayfadan yaptırdım gerçekten öyle fena bi tadı yok ne iyi ne kötü diğer çikolatalara göre biraz daha uygun geldi

kubraaa123 kapı süsü ahşap factory iki çocuğumda da tercih ettim fiyatları çok uygun piyasaya göre

kubraaa123 smtasarım dan yaptırdım kapı süsünü. Farklı bi tasarım istemiştim istediğim gibi oldu tam. Çikolatasınıda kendim alıp etiket çıkartıp yapıştırıcam

mervemurat16, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Heidihat şikayet vara bakın sayfanın adına. Bir de yorumlara bakın. Happymomda da arattırın. Ben normalde bunları yapar araştırırdım o kadar aceleye geldi ki aman bakmadan sipariş ver dedim. Kadın oyaladı da oyaladı. Sonra da sayfayı kapattı zaten 🥹 bir daha eft asla yapmam alışverişlerimde. Bana da ders oldu. Umarım sizin tam vaktinde ve sorunsuz gelir.

Loliannesi kız bende gece pazartesı gününden beri sozde kargoya verılecek bandana siparış ettim kızım için. Eşim msj attı bıkac defa cvp vermedı en son aradı eşim hani ne msj gelmıs ne bişi dedi. Kadında bu pazartesı kargoya verılecek salı size ulaşır dedi. Bakalım yalan degılse yarın kargoya verılecek. Bizde havale yaptık parayı. Ela bandana sayfası sordum burda bıkac kısı bizde sipariş verdik güzel geldi bandanaları vs dedı beklıyom bende 😂😂

Loliannesi inşallah bende bi sinirle verdim gerçekten bende whatsaptan konuşmam biraz ikna oldum ama eft asla sevmiyorum bazen mecbur kaliyoruz