Esim Parsmommy gittim bugün, konuşması anlatımı hoşuma gitti. Tekrar gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim hem kadın hem iyi birine denk gelmek zor, karşılaştığım kadınlar pek iyi davranmamıştı
Parsmommy Esim sevindim memnun kaanixa 🙏 kesinlikle öyle kadın doktorlar hepsi değil ama geneli böyle ne var ki bunda modunda oluyor . Ultrasonda nasıldı peki tatmin oldunuz mu 🤗
Esim Parsmommy 8+5 haftalığım daha, bu haftada görebileceğim kadarını gördüm diye düşünüyorum. Kalp atışını dinleyince güldüm o sırada atış kesildi gülünce gidiyor diye doktor da benimle güldü mesela terslemedi. Bu da önemli detay benim için :)
Parsmommy Esim ya evet o haftalarda çok sürmüyor ultrason bebiste belirgn değil ya😄 ay bendede olmuştu o gülme ve baya ses çıkmıştı 😄😄
Parsmommy iremnur_17 Ya hayırlı olsun çok sevindim maşallah 🙏🤍❤️ Sanırım sizi story paylaştı Mehtap hanım doğru mu🤗
iremnur_17 Parsmommy teşekkür ederrimm 🥰🫶🏻 size de sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰🥰🫶🏻 evet bizi paylaştı 🥲🤭 o doğum ortamı o kadar güzeldi ki eşim bile hayran kalmış ☺️
Parsmommy iremnur_17 çok teşekkür ederim inşallah 🙏❤️ ya valla ben defalarca izledim hayran kaldım maşallah gerçekten çok güzeldi doktorumdan dolayı da şanslı hissettim izledikçe doğru seçim yapmışız 💕💕
iremnur_17 Parsmommy kesinlikle öyle her zaman söyledim burda yine önermeye devam edeceğim işini de severek yapıyor çok şanslıyız 😍🥰🥰
iremnur_17 Parsmommy aa aramızda bir şey yokmuş o zaman 🙈 hayırlı olsun sağlıkla büyüsün ♥️ nasıl geçti doğumunuz
Parsmommy iremnur_17 evet yakın 🤗 benimki biraz ani oldu ya kontrole diye gittim doğuma alındım o yüzden biraz zordu hem şok geçirdim hem ağladım falan yani nasıl oldu nasıl bitti çözemedim 😄 inşallah teşekkür ederim bütün miniklerimiz sağlıkla büyüsunler inşallah 🌸🌸
iremnur_17 Parsmommy neden öyle oldu ki , mehtap hoca yaptı değil mi doğumu. Benimde buna benzer bir doğum hikayem olmuştu 🙈 sanırım doğuracağını duyan herkes ağlıyor 🥹 amin inşallah
Parsmommy iremnur_17 evet mehtap hoca yaptı 😄 suyum bitmişti ve hiç anlamadım bunu haliyle bir şok geçirdim direk ağlama krizleri falan 🤣 benimki şeydi içerde mutlu bebeğim almayın benden modu🤣🤣
Parsmommy iremnur_17 kesinlikle öyle çok şükür bin şükür iyiki varlar ❤️ bide gündüz uyusa tam olacakta işte 😝