Parsmommy 2prensessannesi ya inşallah döner gerçekten isterim normal olmasını ama nasip tabiki . Evet bahar tadında gebelik biliyorum nasıl döndürüyor acaba elle mudahale mi ediyor ki
2prensessannesi Parsmommy evet arkadasmn düzeltmişti eski ebeler yapabiliyor bu işi bi iletişime geçip danışın istersens
Yrnaltnkalp Parsmommy merhaba fiyat bilgisi nedir bilginiz var mı konak takipliyim bende ama kararsız kaldım olumsuz cok yorum var
Parsmommy Yrnaltnkalp merhaba bugün aradım da 1135 olmuş sanırım 1155 te olabilir unuttum açıkçası 🙈 nereyle ilgili olumsuz yorum var
Parsmommy Yrnaltnkalp hiç bilmiyorum orayı gitmedim bakmadım Medar bize yakın bir de daha önce doğum yapan tanıdıklar var oradan biliyorum o yüzden tercih etmiştim . Süreç güzel gidiyor memnunum açıkçası bir deneyin derim🤗
Yrnaltnkalp Parsmommy doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı peki ? Konakta en son muayene 1050 idi doğumda normal 18 sezaryen 21 demişlerdi tabi bunlar zamsız fiyatlar :) Ben 34. Haftadayım bazı doktorlar bu haftalardan sonra kabul etmiyormuş sanırım bir arayıp sormam lazım.
Parsmommy Yrnaltnkalp güncel olarak bilmiyorum ama muayenede doğum ücreti de zamsız halı konaktan daha uygundu muhtemelen zamlı halleriyle de Medar daha uygundur salı günü soracağım randevuya gidince buradan paylaşırım 🤗 34 ten sonra kabul etme durumunu bilmiyorum Ahmet coskan kabul etmiyormus onu duymuştum ama hepsi öyle mi bilmiyorum
Parsmommy iremnur_17 henüz gitmedim tlfnda sadece muayene fiyatı veriyorlar salı günü gideceğim onuda sorar paylaşırım 🤗
Esim Parsmommy ben de bu postu görüp yarın gidip bi deneyimleyeceğim. Çok hastası yok sanırım randevuları hep müsait
Parsmommy Esim evet müsait oluyor randevu için medara geleli 7 ay falan oldu sanırım ondan kaynaklı yeni doktor sayılır hani . Görüşünüzü merakla bekliyorum buradan 🤗
Esim Parsmommy yarın paylaşacağım, umarım güzel geçer ve ona devam ederim. Siz ne zamandır gidiyorsunuz
Esim Parsmommy gittim bugün, konuşması anlatımı hoşuma gitti. Tekrar gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim hem kadın hem iyi birine denk gelmek zor, karşılaştığım kadınlar pek iyi davranmamıştı