Parsmommy iremnur_17 kesinlikle öyle çok şükür bin şükür iyiki varlar ❤️ bide gündüz uyusa tam olacakta işte 😝
iremnur_17 Parsmommy yaaaa uyumuyor mu çok zor uyumayınca ya 🙄 bu arada nerede oturuyorsunuz belki yakınızdır 🙈
Parsmommy iremnur_17 malesef iki üç haftadır falan sanırım gündüz uyumaz oldu tam uyutuyorum bir ton emekle kol bacak kalmıyor bırakıyorum iki dk sonra gözler acik çok zor vallahi, Değirmenderede oturuyorum ya siz 😊
iremnur_17 Parsmommy kokunuzun olduğu bir eşyanızı yanına bıraksanız belki uyanmaz, bende yuvacık da oturuyorum 😊
Parsmommy iremnur_17 bunu hep deneyeceğim diyorum ama hepte denemiyorum yarın deneyeyim artık ya inşallah 😄 yaa yakın değiliz 🤗
iremnur_17 Parsmommy inşallah işe yarar galiba birde erkek bu erkekler hep anacı size diyorum ama benim ki de öyle uyurken hep yanında oturayım ona temas edeyim istiyor çözümü uyku arkadaşında buldum 😂 evettt maalesef ki 😇
Parsmommy iremnur_17 ay yeni girdim uygulamaya makesef ise yaramadı 🤣🤣haha iyi tespit😄 benim daha erken uyku arkadaşı için hangisini aldınız nasip adapte oldu
Parsmommy iremnur_17 oy maşallah minnoş Allah nazardan saklasın 😍😍 çokta güzelmiş ya fisher price mi acaba bakayım bende netten sesi olması çok iyi onla sakinlesiyorlar gerçekten Cook teşekkür ederim 🌸
iremnur_17 Parsmommy amin çok teşekkür ederiz 🥰 sanırım öyle bir şey di hiç dikkat etmemişim ne demek inşallah sizde de işe yarar 🥰♥️♥️