Tugcedora Linda3406-06 evet zeki ama fena da yaramaz daha doğrusu yerinde durmayan bir çocuk 🤣 bu isimden de kaynaklı olabilir tabi Rüzgar Dora ismi pek inanmazdım ama Rüzgar koyma estirir dediler doğruymuş 🤭
Linda3406-06 Gu2 yengeç çok merhametli olur çok sevecen sadece ilgi çok isterler onuda göstermek gerek canım 😃
Merveee000 Betlergenn 😂 kızım sakın olsunda diğerlerine idare etcez artık 😄 peki en çok anlaştığınız dert ortağı olduğunuz burćlar hangisi
Betlergenn Merveee000 Kusura bakma geç gördüm. Genellikle anlaşamadığım burç yok ama en çok başak ve boğa burçları ile uyumluyum. Sadece mesela babam yay burcu ben sakinim o gergin o noktada çatışıyoruz😂😂
alynozds Ben koç burcuyum oğlum da oğlak olucak oğlak erkeği tanımadım hiç ama sanırım inatçılığı varmış tek kötü huy olarak bende inatçı olduğum için nasıl olur bilemiyorum 🤣🤣🤣🤣
SEV0 Elo__35 Benim oğlum da balık olucak 😂 Duygusal bi erkek gelicek benim için iyi mi kötü mü bilemedim 😂
Oztrksadiye Yesilhome ben terazi oglum koç inadı aşırı yoruyor beni zor bi çocuk kızımda koç olcak yandım
amayinedeiyiilerledim Yesilhome Mayıs sonu Haziran başı ya boğa ya ikizler 🥹 eşim boğa ben ikizler 😂 bakalım kim kimi ezecek 🤪😂