yaaamur06 Yesilhome ocakta doğum gerçekleşecek , artık oğlak mı kova mı bilemiyorum inşallah kova olur 😂🙏🏼
eartrt yaaamur06 neden öyle dediniz bende araştırma aşamasındayım merak ediyorum ona göre sezeryan günü alacağım :)
1prensesannesi__ Yesilhome kızım 14 Nisan da dogdu koc burcu Simdi yeni hamileyim nasipse agustos baslarina denk geliyo Aslan burcu olcak bende eyvah ediyorum çünkü bende aslanım 😂😂 hic anlasamicagimiz kesin
Ozlem5354 Yesilhome ben kova eşim boğa 😂 oğlum yengeç minik oğlumda oğlak olacak Allah kısmet ederse ❤️
Ozlem5354 curlysister benim oğlum yengeç 😂 çok anneci bensiz bir yere gitmez. Takıntılı, titiz, naif, duygusal, paylaşımcı. yani genel olarak nasıl olurlar bilmiyorum ama benim oğlan böyle 🥰
5280Al Ozlem5354 bizim daha 12. Hafta küçük cinsiyet belli değil ama gelecek olan yengeç olacak insallah bizimkide bize öyle düşkün olur umarım 😂🥰
Betlergenn Merveee000 Ben balık burcuyum göreceğiniz en sakin insanlardanım ama aşırı duygusal ve alıngan oluyoruz en sevmediğim ve törpülemeye uğraştığım huyum bu 🤭🤭
Merveee000 Betlergenn 😂 kızım sakın olsunda diğerlerine idare etcez artık 😄 peki en çok anlaştığınız dert ortağı olduğunuz burćlar hangisi
Linda3406-06 Gu2 yengeç çok merhametli olur çok sevecen sadece ilgi çok isterler onuda göstermek gerek canım 😃
nazazra24 Yesilhome annem boğa burcu ben yengeç kızım da boğa olacak annemle konuşurken bile hep tartışma halindeyiz ve boğa burçları ile asla anlaşamıyoruz kızım da anama çekerse yandım anama vuramıyorum ama kızımı eşşek sudan gelinceye kadar döverim 😂😂
MinikkCivcivim Yesilhome bizde ay i 2.oglumda koc burcu sadece cok hareketli yoksa huyu suyu cok guzel masallah buyuyunce ne kadr deisir bilmiyorum insllh kizimda abisine ceker😂ilk oglum aslan olunca koca sukrediyorum herlde😂😂
DENIZ_55 Yesilhome ben yengec esim oglak cennet küsüm paşam Göktürk yay burcu idi gününde dogsa balikdi🥰