5280Al Ozlem5354 bizim daha 12. Hafta küçük cinsiyet belli değil ama gelecek olan yengeç olacak insallah bizimkide bize öyle düşkün olur umarım 😂🥰
Haticehrkc Yaa ne çok koç burcu babiş geliyo böylee 🥰🧿 bizimki de Mart sonu Nisan başı görünüyo, koç burcu olacak bakalım bizi neler bekliyo 🙄 bilgisi olan var mı ya koç burcu erkek çocuğu olanlar yazsın lütfen nelerle karşılaşacağız bilelim 😅
Ozr42 Beliz79 tanıdıklarım var . Biri aşırı inatçı diğeride tam tersi uysal . İkisininde ortak özelliği aileye çok düşkünler . Bakalım bizimkiler nasıl olacak 😄
electus35 Yesilhome Zamaninda doğarsa koç burcu olacak ama eşim daha bu konulari konusurken koç olmasinda ne olursa olsun diyodu. Şimdi balık olmasi icin erken doğmasını dilicek nerdeyse. Koç lara aşırı bi gıcık. Çok inatçı oluyorlarmis. Ben seviyorum ama kuzenlerimin geneli koç burcu. Ben ikizler, eşim boğa.
Sinem10 @“Yesilhome”#Benim doğumda 5 nisan koç 🫣🤗 ben yay eşim aslan hepimiz ateş grubu bakalım evde neler olucak 🤣
asell13 Yesilhome boğa burcu olacak inşallah güzel söylentiler duydum boğa kız bebekleri nasıl olur hanımlar 😅
Ebrarabla_06 Yesilhome Ben aslan burcuyum eşim Yengeç kızım yay burcu bebişim de Yengeç burcu olacak babası gibi