Kardelenylmz 071018 16 ocak da gittiğimde sorucam bende kendimi ona göre hazırlıycam ama normal kontrollerinde de Ahmet bey e gelmeni tavsiye ederim 520 TL muayene ücreti ayda 2 kere gidersin ben öyle yapıyorum randevu alıyorum. 10 gün ü geçmeden tekrar gidiyorum bebeğimi görüyorum içim daha çok rahat ediyor ve gerçekten o kadar iyi Bi doktor ki çok güzel ilgileniyor hastaları ile üzgün girip gülerek çıktığımı biliyorum ben
071018 Kardelenylmz teşekkür ederim tavsiyeniz icin tanıyorum Ahmet hocayi ablam da onda doğum yaptı yolun sonuna yaklastm ben 30 haftaligm 😃 doğum icin doktor araştıriyrm baklm hangsii olursa
Prensannesi333 Kardelenylmz ben geçen hastaneye sordum direk 18 bin dediler doğuma . Yılbaşından sonra zam geleceğini söylediler .
Ecesunurnazperi Merhabalar bende City Hospital a gidiyorum evime yakın olduğu için daha öncede doğumumu orda yapmıştım 1 hafta sonra randevum var doğum ücretini soracağım
Ecesunurnazperi Kardelenylmz bugün gittim hem muayene ücretine hemde doğuma zam gelmiş muayene 765 tl doğum 20 bin tl dedi doktorum belki haziranda ara zam olabilirmiş benim doğumum ağustosta olacak inşallah o zaman belki yine değişir fiyat
Babyh37 2 li testi özelde yaptıran var mı ? Ne fiyat çıkardılar ?Benim özel polikliniğine gittiğim doktorum var özel hastanede 2 li testi gidip direk yaptırabilir miyim yoksa muayene olma zorunluluğu var mı ?
Prensannesi333 Babyh37 ben ekinci globalde perinatoloji doktoru Deniz Arıkana detaylı ultrason yaptırmıştım muayene artı detaylı 500 tl ödemiştim isterseniz bir arayıp sorun hem özel muayenehane hem sıra felan beklemiyorsunuz
avannee Babyh37 çok fiyat çıkmadı canım tarsus mmt amerikan hastanesinde yaptırmıştım temmuzda 420 tl gibi bişey ödemiştim
071018 Babyh37 muayene olmanız lazm doktorunuz ense kalingi ve burun kemigi ölçüsüne bakıyor bilgileri giriyor ikili test sonucuna göre karşılaştırma yapılıyor
avannee Aysnrclk ben de silifkede yaşıyorum, ilkin olbamed mehmet beyr gitmiştim ancak biraz ilgisiz gibi geldi o yüzden devam etmedim. Ailem de tarsusta olunca tarsusta devam ettim.
071018 Babyh37 o sekil de yapacaklarını sanmıyorum her türlü muayene olmanız lazm hastaneleri arayıp öğrenebilirsiniz
Kardelenylmz 071018 canım geçen hafta gittiğimde sordum ocak ayında geliceğimi biliyor doktorum 750 TL ikili tarama için 520 TL muayene dedi şimdi randevu almak için ariycam birazdan bilgi veririm
Kardelenylmz 071018 şuan ikili tarama testi 650 ama doktorum bana 750 TL dedi demekki yeni fiyatı söyledi bana 2 ocak dan sonra randevu veriyorlarmış ben 16 ocak için istedim randevumu sigortalı muayene 520 TL sigortası 600 TL
Babyh37 Yenişehir de muayene ücreti nedir bilen var mı ? Aradım hastaneyi ama testle ilgili fiyat veremiyoruz telefonda dediler
_annee Kardelenylmz bsi sorcam , yedinci aya girdim ben, eşim köye gidiyor haftasonları bazen, köy yolu da döne döne gidiliyor malesef, bu tür yolculuk riskli mi acaba