avannee Aysnrclk ben de silifkede yaşıyorum, ilkin olbamed mehmet beyr gitmiştim ancak biraz ilgisiz gibi geldi o yüzden devam etmedim. Ailem de tarsusta olunca tarsusta devam ettim.
Aysnrclk avannee aaa öyle mi evet biraz ilgisiz ama alanında iyi telaşlandırmayan bir doktor merdinde uzak olduğu için mecbur Silifke’de gidiyorum
_annee Kardelenylmz bsi sorcam , yedinci aya girdim ben, eşim köye gidiyor haftasonları bazen, köy yolu da döne döne gidiliyor malesef, bu tür yolculuk riskli mi acaba
Kardelenylmz _annee eğer hamileliğin riskli değilse gidebilirsin bence ama arka koltuğa otur benim hamileliğim riskli olduğu için ben sadece doktor kontrolü için dışarı çıkıyorum
Ecesunurnazperi Kardelenylmz bugün gittim hem muayene ücretine hemde doğuma zam gelmiş muayene 765 tl doğum 20 bin tl dedi doktorum belki haziranda ara zam olabilirmiş benim doğumum ağustosta olacak inşallah o zaman belki yine değişir fiyat
ebrucevik18 Kardelenylmz forum yaşama gidiyordunuz sanırım yılbaşından sonra gittiniz mi tekrar ücretlerden haberiniz var mı