bebeksu0 Söyle söyliyom canim kesiden falan bence korkma bak benim 2 cm sadece acikligim vardı kesi atıldı yemin ederim hic hissetmedim o sanciyla anlamadım doğum yaptiktan sonra o kadar rahatladım ki sana anlatamam benim doğumum pek iyi gecmedi kesi konusunda ama korkacagim en son sey kesi olsun dikiş atılirken biraz canın yanıyor uyuşturuyorlar ama hissediyorsun illaki ama öyle korkulacak birsey degil benim dikisim fazlaydı o yuzden dikiş izleri belli oluyor deforme olarakta aman aman cok bir degisiklik yok bollaşma konusunad gelecek olursak benim dikişlerim fazla oldugundan gec iyilesti o yuzden uzun sure esimle hirsey yasayamadik cok guvendigim tanıdığım eve dogimdan sonra ilk 3 ay hic birsey yapmazsan bollasmanın cok minimal olacagini soylemisti ve ben oyle yaptim gercektende hemen hemen çok bi farkı yok çünkü rahim her ne kadar da 40 gün icinde toplanır deselerde 1 yıl icerisinde anca toparlanabiliyormuş sonucta esnek yapida birsey oldugu icinde bollasma oluyor bana ebe sunu soylemisti bi lastik toka dusun onu taktikca bollasiyor dogumda oyle oluyor sonra o lastik tokayi takmaya devam edersen o genislikteyken daha da bollasacak ama eğer o tokayı takmaz bi süre kullanamz sonra takarsan kendni toparlama firsati bulabilecek demisti sadece benim vucudumla alakali tek sorunum sütüm kesildigi icin goguslerim birden kuculdu ve sarkma oldu o baska bi sikintim yok