1yenianne11 Aybukeeeee devir malesef çok kötü fiyat bakımından normalde ben de öyle diyordum almiyim sonra alırım diye ama bugün araştırdığım anne yani beşik yarın fais fiyata yükseldi diye agladigimi bilirim civile gitmistikte orda görüp almistim 1800 liraydı 1 hafta geçti aradan fiyatına baktım 3756 lira olmuş şaştım kaldım yani erken başlayıp almak mantıklı biraz önce markete gittim canped markasına ait mesane pedi bebek alt açma bezi 100 liradan aşağı değil hatta 110 mu 120 mi neydi içlerinde de 9 tane var boşver iyi yapmışsın
Aybukeeeee 1yenianne11 Ben 1 sene içinde hem düşük hem dış gebelik ki tedavi ile olmuştu o da 1 sene hem de tek tüpümü kaybettim arka arkaya oldu hepsi ve aynı senede hamile kaldım. Aslında burada umut olsun diye anlatmak istedim hep ama cesaret edemedim. Tek sorun bir yandan ekonomi zorluyor diğer yandan hep bir korku ama ekonomi daha ağır geldi 😅😅😅 beşik ile araba alana kraft yatak hediye vs derken biz oda kurmuş bulunduk şimdi oda da oturup bazen ağlıyorum erken yapmak da zormuş bazı şeyleri ama maalesef bezi bile 30 tane bezi 200 liraya aldım 😶
1yenianne11 Aybukeeeee bende öyleyim aşkım Mart’ta ölü doğum yaptım tansiyon sebebiyle gelişimi yoktu çok sikintiliydi hep tereddütte kaldım Alirsam Allah korusun ya bişey olursa diye haftam ilerledikçe doktorum herşey iyi dedikçe daha çok heveslendim Allah’ıma binlerce kez sukurler olsun 31 haftayı gördüm eksiklerim varmı var yavas yavaş yapıyorum kıyafet çok doldurmadim aldım çabuk büyüyor diyorlar 2 ayından sonra büyük almaya giydirmeye baslicam nasıl olsa herşeyin hayirlisi nasipten öteye yol yok demişler alnimiza yazılanı yaşıyoruz rabbim hakkıyla yaşamayı nasip etsin sağlıkla sihhatle alalım kucağımıza 🙏🙏🙏
Aybukeeeee 1yenianne11 Amin inşallah 🙏 Bu korku hiç bitmeyecek gibi geliyor sizin de oluyor mu ? Annelik sanırım biraz da deli işi 😅
1yenianne11 Aybukeeeee doğurana kadar sanırım gecmicek benim için en azından öyle ne zaman doğurup kucağıma alirsam oh dicem şükür dicem valla annelik deli işi akıl işi 😂😂
Boncukk123 Aybukeeeee Amin canım insaAllah ☺️ Aslında cok dikkatli degılım aşırı zararlı şeyler tüketmiyorum ama canım istiyorsa cok cok az yiyorum abur cubur gibi . Meyve kuruyemiş sofa kefir tüketmeye çalışıyorum ilk üç ay benim cok zor geçti kilo vermedim ama sabit kaldım 3 ay boyunca yeni yeni kilo almaya başladım gelişim zamanıymış bebeğin 2.tremester saglıklı olsunlar yeter ki cok takmamaya çalışıyorum kıpırtı hissedince de bebek diye yoruyorum ama bebekse eger mutlu oluyorum hissettiğim için ☺️🌸
Aybukeeeee Boncukk123 amin inşallah 🙏 kefir konusunda çok farklı yorumlar var aldım ama hep bir tereddüt duyuyorum sizde de duyunca içmek istedim doktorunuzun yorumu var mı
hayalim35 Aybukeeeee 22+6 henüz cinsiyetimiz belli değil daha bişi almadım tekmelerini net hissediyorum ağrılarım var bel bacak çabuk yoruluyorum
Ilayy-81 Aybukeeeee Aleykümselam 🥰 21+3 olduk çocuk odası , anne yanı beşik ,elektrikli ana kucağı , bebek arabası aldık Şimdi kıyafetlere başladım 18 haftadan itibaren hissetmeye başladım çok şükür hergün hissediyorum artık 🫠
Aybukeeeee Ilayy-81 ohh maşallah 😅 peki bende aldım odaya girince gördükçe biraz korku biraz gözler doluyor siz de var mı bu durum yoksa normal misiniz 😅😅
Boncukk123 Aybukeeeee doktor bebeğe kilo aldırdığını söyledi bende cok isteyerek içmezdim alıştım bir de bekletirseniz uzun süre o kefiri tüketmeyin kullanma tarihine bakın tarihi uzun zaman olanı alıp tüketin hemen 🌸 bekletince zararlı oluyormus bilginiz olsun
Ilayy-81 Aybukeeeee eşimle sürekli kendimizi odada buluyoruz günde kaç kere gidip dolabı açıp kıyafetlerini seviyorum bilmiyorum 🫠
Aybukeeeee Boncukk123 Ben gebelikten önce turşu vs yediğim zaman kaşıntı kessin diye doktorum demişti ve gerçekten işe yarıyor mantar enfeksiyonu vs. Ama gebelikte hep soracağım unutuyorum doktora dün aldım yorum okuyorum hep bir tereddut var şuan içmeye gidiyorum 😅😅
Boncukk123 Aybukeeeee ☺️ Enfeksiyon nadir gebelerde yoktur sanırım çoğumuz da var maalesef inşaAllah bebişler de biz de saglıklı oluruz 🌸
1yenianne11 Aybukeeeee benim hunim var suanlik bana gözüküyor kimseye gözükmüyor 😂 eşim bosuna demiyor sen kırıksin catlaksın diye 😂😂😂
Aybukeeeee Ilayy-81 Allah o minicik kıyafetlerin içini doldurmayı nasip etsin inşallah 🙏hep öyle diyorum bende demekki yalnız değilmişim 🤗
Ilayy-81 Aybukeeeee amin hepimizin inşAllah canımm 🥰 Tabiki içimizdeki korku heyecan hepimizde olduğuna eminim 😇
Papatyaebru Aybukeeeee Ben 35 haftalık oldum neredeyse biz daha bebişe hiçbirşey alamadık hediye gelenler var şuan eşimin alalım demesini bekliyorum hediye gelenlere göre alışveriş yapacakmış son ana kadar bekliyor bakalım doğmadan alacağız inşallah 🙏🏻
Aybukeeeee Papatyaebru Baba ya da hak verdim 35 hafta az kalmış sağlıkla kucağınıza alın ama ihtiyaçları almadıysanız sanki sorlanacak gibisiniz
Maryhoney Aybukeeeee 22+4 geç gelirse Mayıs annesi olabilirim sinirdayim 😂 cinsiyetini hala göstermedi bişey alabilmek ne mümkün 😂