Aybukeeeee Ilayy-81 Allah o minicik kıyafetlerin içini doldurmayı nasip etsin inşallah 🙏hep öyle diyorum bende demekki yalnız değilmişim 🤗
Ilayy-81 Aybukeeeee amin hepimizin inşAllah canımm 🥰 Tabiki içimizdeki korku heyecan hepimizde olduğuna eminim 😇
Boncukk123 Aybukeeeee ☺️ Enfeksiyon nadir gebelerde yoktur sanırım çoğumuz da var maalesef inşaAllah bebişler de biz de saglıklı oluruz 🌸
Papatyaebru Aybukeeeee Ben 35 haftalık oldum neredeyse biz daha bebişe hiçbirşey alamadık hediye gelenler var şuan eşimin alalım demesini bekliyorum hediye gelenlere göre alışveriş yapacakmış son ana kadar bekliyor bakalım doğmadan alacağız inşallah 🙏🏻
Aybukeeeee Papatyaebru Baba ya da hak verdim 35 hafta az kalmış sağlıkla kucağınıza alın ama ihtiyaçları almadıysanız sanki sorlanacak gibisiniz
Maryhoney Aybukeeeee 22+4 geç gelirse Mayıs annesi olabilirim sinirdayim 😂 cinsiyetini hala göstermedi bişey alabilmek ne mümkün 😂
1yenianne11 Aybukeeeee benim hunim var suanlik bana gözüküyor kimseye gözükmüyor 😂 eşim bosuna demiyor sen kırıksin catlaksın diye 😂😂😂
Aybukeeeee 1yenianne11 Gerçi hunisiz de çekilecek gibi değil ya orası ayrı 😅😅 Gerçi bir yerde okumuştum annenin beyninin gri bölümü küçülüyormuş bir nevi huni oluşuyor gebelikte gibi 😅
Aybukeeeee hayalim35 bende yeni öğrendim bir erkek bir kız yine bakmayın haftaya tekrar bakacak ama kız galiba dedi gizliyorlarmış genelde kızlar🤗 Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🙏🥰
Aybukeeeee Papatyaebru Herşey olur hallolur alınır yapılır yetişsin veya yetişmesin Önemli olan siz ve bebeğiniz sağlıklı şekilde kavuşun inşallah 🥰
hayalim35 Aybukeeeee yaa çok tşk ederim 🥰 bi kızım var ama bnm kız kardeşim yok o yüzden kız kardeşi olsun istiyorum
Cerenbelis1 Aybukeeeee 34 haftadan selamlar 😊 kızlar Alışveriş işini önceden halledin herşeyinizi hazırlamaya başlayın eksikler bitmiyo ben 16 haftada başlamıştım almaya 30. Haftadan sonra hareket etmek çok zor çünkü
Aybukeeeee Cerenbelis1 Hiç peki içinizde korku oldu mu 🙄 Bu arada sağlıkla kavuşmak nasip etsin Allah 🥰🥰
Cerenbelis1 Aybukeeeee doğum korkusu mu o bence herkesde vardır ya 😂😂ama aklıma gelince hemen gönderiyorum güzel düşünüyorum korku gidiyo benimde ilk doğumum olucak başıma neler gelicek bilmiyorum😅 bakalım inşallah sağlıkla kolaylıkla alırız kucağımıza 🥰🥰
Zeynep1121 Aybukeeeee 25+6 dan selamm tekmeler baya hissediliyor ben kıyafet olarak yeni doğanla 3 6 ay aldım çoğunlukla alt üst takım ve çokça zibin aldım herkes öyle dedi ama şampuan almadım hangisini alcam bilmiyorum 🤷♀️
Aybukeeeee Zeynep1121 Bende 3 yaş bile aldım 0-3 aya çok yönelmedim şampuan hipp aldım bir de bir kerelige mahsus Bepanthol almayı düşünüyorum sonra Dalin devam 😂