Evremoz Pamuk Tembelliğim ve her işi sona bıraktığım için ,bir de hayatımda büyük değişiklikler olduğunda uyum sağlamakta zorlanmam bu yüzden depresif çekilmez biri olduğum için boşardım.
HelloooMomy Sinir bozucu derecede umursamazım. Eşim şikayetçi değil ama ben kendimi bu sebeple boşardım 😂😂😂 Bir de kinciyim 🥲
aresmia Pamuk Çok takıntılıyım 🤣 o niye onu dedi keşke böyle yapsaydım der der boşattırırdıım kendimi 🤣🤣
cansutekgul Pamuk dünyadaki en takıntılı, en paranoyak,en ruh hastası insansın diyerek kendimden boşanırdım ögöfödşfçöföf🫠🤰🏻
HayaLim_Panbik Nnoktaa aslanim benim, yeminle suan konuya ne cevap yazim diye dusunurken bulamazken, senin yorumunu okudum. Bende aslanim 😝😝😝
Nnoktaa HayaLim_Panbik gel sarılalım sıkı sıkı. Ve bu kadar mükemmel olduğumuz için kendimizi tebrik de edelim 😂😂😂
Eylulpera Pamuk ay ne boşuycam kurban olsunlar bana mükemmel bı insanım bence ben 🤣🤣 Damarıma basmasinlar yeter 🤣🤣
Derinnmom Pamuk kendimle evli olsaydım her gün ne kadar şanslıyım diye ortalıkta gezerdim ne boşaması kız 😂😂😂🫶🏻🫶🏻🫶🏻