Nnoktaa HayaLim_Panbik gel sarılalım sıkı sıkı. Ve bu kadar mükemmel olduğumuz için kendimizi tebrik de edelim 😂😂😂
12eslem_yaren Pamuk aşırı kararsızlik ve kıskançlık için kendimi bosardim bir şey alacaksam bardak dahi alsam 3 saat düşünüyorum sonra vaz geçip eve gelip aradan 1 hafta sonra tekrardan almaya giderim 😂😂
teachermom1 Pamuk Tek gerekçe, hızlı kestirip atma huyum. Asla karşımda benim gibi birini istemezdim. 😕
_Annemmm4 Pamuk çok çabuk sinirlenip çok çabuk sakinleşebiliyorum bu da bazen aniden karşıdaki kişinin kalbini kırmama sebep oluyo hakim de olamıyorum kendime malesef
morpaqatya9 Pamuk hemen sinirleniyorum hastalığımdan dolayı olduğunu biliyorum ama beni yıpratıyor bundan dolayı ayrılmak daha iyi güle güle ben😭😂
MasalAlparslanMom Pamuk Benim sebebim bazı kredi kartı ekstreleri olurdu🫣😂 Bilmem bişey hatirlattimi😂
Ebrarabla_06 Pamuk çok kinci ve tripli olduğum için heralde ama çok tatlıyım boşanmazdım yaaa canım kendim
Papatyaaammm00 Pamuk Takıntı,takıntı,takıntı 😂😂 Olur olmadık her şeyi kafama takar yazar çizer oynatırım en ince ayrıntısına kadar.😂 Haliyle Buda hâl ve hareketlerime yansıyor 🤷🏼♀️