birmeleginannesi_ Eylulpera bir ay içinde çıkıyor bende yaptırmıştım hatta ilk kayıpta yapmıyoruz dedi doktor ama gelmişsiniz yapalım dedi araştırma Hastanesi’nde yapmıştık biz
Eylulpera birmeleginannesi_ Bizde İstanbul Zeynep Kamil kadın doğum da yaptırdık eşimle.. kürtajlarımı da orda oldum. İki ayı bulur denmişti bakalım ne zaman çıkacak sonucu bekliyoruz.
birmeleginannesi_ Eylulpera devlet hastanesi mi özel mi ben kurtajimi özelde oldum ama olduğum doktor araştırma Hastanesi’ne yönlendirdi beni orda olduk devlette
birmeleginannesi_ Annee026 tiroidjn düşük çıkınca da bunu mu veriyolarmis ya benim 1 e kadar düşürdü ama yukselttigini duymadım hiç aç karnina mi tok karnına mi dediler size
Annee026 birmeleginannesi_ aç karna kullanıyorum daha yeni kullanmaya başladım bende 2 hafta falan oldu 😊
seizetheday birmeleginannesi_ benimki kırmızı kutu 50 mg kullanıyorum gebeliğimin başından beri ilk gebeliğimde de kullandım merak etmeyin bebeğe zararı yok
birmeleginannesi_ seizetheday inşallah canım rabbim korusun inşallah valla insan ilaç içmekte bile tereddüt ediyo
Annee026 birmeleginannesi_ gebeliğin başında ve gebelik öncesi yoktu bende 29. Haftamda kullanmaya başladım 31. Haftadayım şuan 😍
birmeleginannesi_ Annee026 bende ilk gebeligimde öğrendim olduğunu onu kaybedince bıraktım sonra arada tahlil olunca yüksek çıkınca dokgor verdi bı ara yine kullandım 1 e mi ne düştü bıraktım şimdi gebelikte 4.41 olmuş
birmeleginannesi_ e_blue_sky_a aynen oyle ben geç kalktigim için 11 buçuk gibi içiyorum 12 de yemek falan 😂
Annee026 birmeleginannesi_ inşallah bu gebeliğiniz güzel geçer rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍🥲
birmeleginannesi_ Annee026 bende öyle düşündüm sonra uyumayım falan dedim üstüne ondan bu şekilde iciyorum 🙂