birmeleginannesi_ Annee026 bende öyle düşündüm sonra uyumayım falan dedim üstüne ondan bu şekilde iciyorum 🙂
KadersizMelek birmeleginannesi_ canım bende aynısını kullanıyorum merak etme Allahın izniyle bir şey olmaz, eğer değerlerin yükselirse bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş. O yüzden düzenli kullan ve kontrollerine zamanında git. Ben düzenli kan veriyorum Allaha şükür 3ken 1e düştü tiroid değeri
birmeleginannesi_ KadersizMelek mg da 25 miydi seninde canım ben ilk gebelikte kullandım sonra bebeğimi kaybettim bırakmıştım şimdi yeniden başladım
Ebbraarr birmeleginannesi_ zaten doktor onayı ile kullanıyorsun euthyrox ile levoturon tah hormonunu düzenleyen ilaçlardır neden şüphe ettiniz neticede doktorlar en sağlıklı kararları veren kişiler
birmeleginannesi_ Ebbraarr şüphe etmedim eutrox kullanıyodum bunu hiç kullanmadım yan etkisi var mı yok mu iyi düşürüyor mu tsh i bilmiyorum o yüzden sordum
KadersizMelek birmeleginannesi_ Rabbim sabır versin öncelikle, evet canım 25mg kullanıyorum kendine sıkıntı yapma düzenli saatinde kullan bir saat kadar yemek filan yeme Allahın izniyle düzene girer,tirodin yükselmemesi için düzenli kullan yani
birmeleginannesi_ KadersizMelek öyle yapıyorum her sabah 11 de içiyorum 12 gibi kahvaltı yapıyorum geç yatıyorum ben ister istemez geç kalkınca hep artık 11 de içiyorum
Zeze03 birmeleginannesi_ geçmiş olsun aynı ilaçtan bende kullanıyorum haftanın 6 günü 0.25 birgünu de 0.50 olanını kullanıyorum şu an 6 aylığım 3.36 falan normal diyor
Zeze03 Birde şey canım bunu içince üstüne hemen yemek yeme 1.5-2 saat salla hatta kahvaltıyı iyi oluyor aç karnına sabah içiliyor zaten
birmeleginannesi_ Zeze03 öyle yapıyorum canım bir saat falan sallıyorum 11 de içip 12 de yemek yiyiyorum sabah
ErnurBc Furkanhifa merhaba bende haşimato hastasıyım. 10gün önce değerim 0,515 geldi diye ilacı bıraktım bugün kan verdim 8,39 geldi sabahtan beri çok kötüyüm. Bebeğin zekasına birşey olmuştur diye. Sizin nasıldı değerleriniz
Furkanhifa ErnurBc öncelikle geçmiş olsun bebeğin zekası hemen kısa süre de etkilenmez ama bu değerler çok hassas olduğu için kendi başımıza ilaç bırakma doz attırma ve azaltma yapılmamalı. Ben yeni kan verdim değerim düşmüş 0.17 olmuş doktorumdan randevu aldım o ilaç dozunu ayarlayarak. Hamilelik olmasa bu kadar sık değişmez değerler. Bence doktorun tavsiye ettiği dozda kullanın ve hemen randevu alıp doktora görünün
ErnurBc Furkanhifa sabah gittim wp tan yaz dedi ilacı ayarlarız dedi yazdım cvp gelmedi hala. Bu yüzden başıma ağrılar girdi