Popmum Irmakdkm 😂 ben çatır çatır doğururum daa şans işte sezaryen de olurum gerekirse fark etmez 🤣🤣🤣
Popmum Aysenurunal96 ayrıntılı ultrasonda daha net belli olur cinsiyeti erkekse daha erken belli oluyor ama kızsa geç belli oluyor
Fadiiiik Aysegolcuk ben yanı 4 aylık mı olcam ben valla 5 biliyodum 6 olcam sanıyodum😂😂😂😂 gerçekten 4mü ben şok😂😂😂😱🥶🥶
Aysegolcuk Fadiiiik 😂😂 5 ayın içindesin canim 21+3 olunca tam 5 aylıksın sen yanlış hesaplıyormuşun Kuzum
Fadiiiik Aysegolcuk bu hesap durumunu hiç çözemedim cok karışık ya 😅 21+3 niye ama 21Değil bu 3 niye 😂dicem ama 21 haftalık olmaya az kaldı
Fadiiiik Aysegolcuk 21+3 niye canım neden tam düz 21 değilki mesela 😀 cok karışık cok sağol cnm ben baya yanlış hesaplama yapmışım ya
Buglembetul Sevdali asla yanlız değilsin. Neler çekiyorum bende kualk ağrısı bı başka ya birde hamilelik testi daha da agrirmis bugün gittim daha doktora iltihap enfeksiyon var dedi bana Özel damla yazdı onu kullanıyorum rabbim kimseyi hastanelerden düşürmesin.
Aysegolcuk Fadiiiik canım internette mavi kadın diye bir site var orda öyle yazıyor bi kaç yerde daha baktım aynisi yaziyor 21+3 olunca 5 aylık bende yarın 4 ay 20 güne giriyorum 25+5 olunca tam 6 aylık oluyorsun😊
Fatovebebegi Merhaba Mayıs annelerı 18+1 günlüğüm kızım olucak ınsallah 🙏ama ben 7 kılo almışım cokmu sızce dun kontrolüm vardı moralım çok bozuldu ya kımısı hıc kılo almamış ne yaptım nerde hata yaptım bı kadar kılo aldım ☹️
Aysegolcuk Fatovebebegi 6 kilo aldim bende canım moralin bozulmasına gerek Yok kiloyu fazla kafana takma bebek sağlıklı olsunda o yeter
Fadiiiik Aysegolcuk bende bi bakim o mavı kadına gerçekten ben bilmiyodum değişikmiş sağol canım benim 😘🥰