Haticecinar Fadiiiik saolasin canim hepimizin bebisine masallah😍🤲 yok ya hic sorma isim konusu cok zormus oglumuzda zorlanmamistik ama kizimiz bizi zorlucak sanirim cok kararsiziz 🤦♀️ siz belirledinizmi☺
Fadiiiik Haticecinar amin canım 🥰🙏 doğrusu bizde kararsızız hala bakalım beğendiğim ismi ertesi gün beğenmiyom resmen 😂
Aysegolcuk Fadiiiik canım belli değil parayı beklıyorum verirlerse 2 haftalığına gitmeyi düşünüyorum karnım çok büyümeden 💕
Fadiiiik Aysegolcuk inşallah kuzum benim senin adına çooook sevindim 🥰 paran daha gelmedi demi kac veriyolarmış bilgin varmı dicem ayıp olcak😂😂
Aysegolcuk Fadiiiik yok canım 28inde gelecek insallah gelirse tabi😂 Noel tatili geliyor zaten biraz erken gelecek para kaç aldığımı söylersem bilirmişin buranın parasini😂
Fadiiiik Aysegolcuk ooo gene güzel para kuzum bence 😊 hemen internetden bakdım 😁 senim bu işşizlik yeri kac haftada haber aldın canım mesela? Bende yarım başvurmaya gidcemde
Aysegolcuk Fadiiiik ben geçen ay yazıldım mektup gönderdiler onu doldurdum 10 gün içinde cevap vereceklerdi demek sorun çıkmadı bakalim 28 paramı alabilirmiyim canım inşallah sanada sorun çikmaz kuzum 💕
Fadiiiik Aysegolcuk sevindim kuzum adına 🥰 inşallah bakalım peki olumlu cıkdımıda cevap veriyolarmı kuzum
DmtBrn Hsrtm bende üçlü tarama yaptırmadım onda ayrıca ne baklıyo 31 aralıkta 4 boyutlu için randevu aldım
hamisebe 21+1 olduk bizde , prensesim olacak inşallah adımı Asel koyucaz. İkinci düzey ultrasonada girdik sağlığımız yerinde çok şükür 🙏🏻