Fadiiiik Aysegolcuk canım sana bişey sormak istiyorum rahatsız etmessem tabi ☺️ Ya şimdi yurtdışında cocuğu doğurdukdan sonra aşıları varmış aşılarını komple iptal ede bilirmiyiz?
Popmum Serencakarli ben 20+4te yani dün vuruldum 20 haftadan önce doktorum gerek olmadığını söyledi. Merak edenler için söylüyorum hiç acımadı. Sadece sonradan kolunuz birazcık ağrıyor.
Fadiiiik Aysegolcuk düşünüyomda net belli değil canım 🥺🥺 bazı insanlar mesela temeli tr taşınıyor onlar nasıl yapıyor ki acaba
Serencakarli Hsrtm 18 ile 20 hafta arası vuruyorlar ben vuruldum 3 gündür çok şişti ve ağrı yapıyor çok şuan da buz koydum umarım faydası olur acaba benim gibi olan var mı merak ettim
Aysegolcuk Fadiiiik yanı ben temelli taşınamam trye yurtdışında doğmuş büyümüş Türkiye’de temelli yaşayamaz bence canım ama yinede kendin bilirsin ani kararlar verme iyice düşün 😘
Hsrtm Serencakarli bana ikinci ayın 16 felan gün verdiler o zamn da 25 haftalarıma denk geliyor o yüzden kafama takıldı
Fadiiiik Aysegolcuk doğru diyorsun kuzum da eşimsiz morelim cok bozuluyor 🥺 aşırı derecede aklım orda niye böle oldu bilmiyom bide gerçekten çok özledim 🥺🥺
Serencakarli Popmum benimde 3 gün oldu canım vurulalı ama çok fena şişti ve çok ağrı yaptı ağrıdan kolumu hissetmiyorum yani o derece buz koydum umarım iyi gelir bende 18. Haftadayım yaptılar bana
Serencakarli Hsrtm hemşire arayıp çağırıyor gel diye ama bana öyle yapmıştı bilmiyorum ki ikinci doz 24 yada 25 haftalıksa oluyor belki sana ikinci dozunu yapıcklardır ilkini yaptırdıysan canım
Fadiiiik Aysegolcuk bende galiba öle düşünüyom 28 haftalığa kadar kalsamı diyom 28 haftalığa kadar uca biliyomussun sen niye fazla kalkıyon kuzum
Aysegolcuk Fadiiiik benim kontrolum var burada okadar uzun duramam ve işsizlik maaşa yazıldım ya 2 haftalık izine gidebilirim sadece kuzum
Serencakarli Popmum bağışıklık sistemi ile alakalıymış doktorumu arayıp sordum canım güçlü olanlarda ağrı bile olmuyormuş ama zayıf olanlarda benim gibi ateşli ve çok ağrılı geçirtebiliyormuş
Fadiiiik Aysegolcuk ha doğru işsizlik yerine sölemeden olmazmı mesela canım ? Bende düşünüyom biliyonmu ondan