Fadiiiik Aysegolcuk ben yürüyorumda okadar değil bide buz gibi hava ama ben yürürken herzaman sol kasığıma saplantı giriyo sendede oluyormu canım
Aysegolcuk Fadiiiik evet bazen oluyor canım oda fazla yürümüyoruz diye oluyor sanırım Aynen gerçekten çok soğuk
BrcnBlgn Fadiiiik Amin Allah razi olsun canim hayir isim belli deil bi karar veremedik.) Mide yanmasi icin ayva ve ilik sut ii gelio kuzum
Fadiiiik BrcnBlgn amin canım 😊 aayva dedinde aklıma geldi AŞ erdiğim zamanlar cok yerdim ekşili ekşili 😂 bak süt geçiriyo doğru mide yanmasını duymuşdum niye içmiyorsam sağol cnm
Fadiiiik Alyamm maşallah cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰 bizde bugün tam 21 haftalık olduk Allah'ın izniyle sağlıkla gelir 🙏
Fadiiiik Aysegolcuk aynen 😓🥺 kendimi yanlız hissetmessdim bugun işşslik yeri gibi bi kadınla görüşmem vardı bana ya 3 ay calış yada işsizlik yerine kayıt ol dedi
Fadiiiik Aysegolcuk şuanda kız arkadaşım beni okadar sinir ediyo ki gıcık olmaya başladım kıza resmen 😓😓 ben bişey soruyom o bana bıdı bıdı yapıyo allahım yarabbim ya
Aysegolcuk Fadiiiik iş zor değilse çalış bence canım sanada rahat olur bişeylere uğraşırsın Mesela bende çalışıyorum annemle
Fadiiiik Aysegolcuk işte yakında güzel bi yer bulursam öle yapcamda eşim öle olursa gel diyor bide o var 🥺😓
Haticecinar Fadiiiik saolasin canim hepimizin bebisine masallah😍🤲 yok ya hic sorma isim konusu cok zormus oglumuzda zorlanmamistik ama kizimiz bizi zorlucak sanirim cok kararsiziz 🤦♀️ siz belirledinizmi☺
Senemmm Fadiiiik cok skur iyiyiz 2.gebeligim 18+5 haftaligim bi kizim vardi simdide oglumuzu bekliyoruz insallah ❤️❤️