egecandeniz nilufermnz- Geçmiş olsun hayat bazen kötü görünen güzellikler yapar insana bence şükret dua et bol bol hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Allah sana🙏🏻 Üzülme sağlıksız olabilirdi kötü senaryolar yaşayabilirdin 🙏🏻
Edalinaz Bende kürtaj oldum ekimde kasımda adet oldum Adetime 10gün varken pembe lekelenme yaşadım dedim hamileyim adetim 10gündür geçiyor Birgün geçince test yaptım çıkmadı ve suan tam 10gün geçdi sizce düzensizlik mi olmustur hamile olsam çıkmazmıydı Birgün geçmişti hiç çizgi yokdu
091022ma nilufermnz- ben 2 kere 9 haftalıkken oldum birinciden sonra çok istedim acele ettik olsun diye ilk adetimden sonra yine hamile kaldım bu sefer aynı şeyi yaşadım sonra testlerimi yaptırdım pıhtılaşma çıktı bende kendimi hazır hissetmedim 8 ay korundum ve bıraktığım ay çok şükür şimdi hamile olduğumu öğrendim şimdi coraspirin kullanıyorum kalp atışı duyulduktan sonra iğne başlıcaz inşallah
Sinem0135 091022ma ya çok sevindim senin adına maşallah inşallah bu gebeliğin çok güzel olacak . Şuan da bende aynı süreçteyim birebir aynı şeyleri yaşadım coraspirin kullanıyorum o şekilde hamile kal dedi doktorum . ❤️bakalım ne zaman hamile kalırsam o zmm iğne
Sevvaldal nilufermnz- geçmiş olsun🙏🌸 pıhtılaşma testi isteyin doktorunuzdan. Kanınızda genetik olarak pıhtılaşmaya yatkınlık olabilir.
Eylulpera nilufermnz- çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın. bende iki evlat kaybettim kalpleri durdu iki bebeğimin de .. sizi çok iyi anlıyorum cennet çiçeklerimiz bizi bekliyor.. Rabbim bu dünyada da kucaklarimizi doldursun 🌹
Sinem0135 nilufermnz- bana 3 ay korun dediler canım bende aynı sebep den 2 defa kürtaj oldum . En son kürtaj dam sonda 1 sene ara verdim yeni düşünüyorum . İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur
Zehraumut nilufermnz- amin inşallah o olduğum kürtajdan dolayı rahme zarar verilmiş ilkim normaldi benim bu kürtajla 3. Oluyor ve sezeryan oldum şükür paşama kavuştum