Herkese merhaba 11+6 da bebegimin kalbinin atmadígini ve bunun icin kürtaj olmam gerektigini ogrendim ve oldum zorlu bi 3 gun gecirdim ve sukur daha iyiyim Allah nasip kismet ederse bebek istiyor ve dusunuyoruz varmi bana tavsiyeleriniz 😌

nilufermnz- çok geçmiş olsun bende ilk evladımı sizin gibi kalp atışının durması sonucunda düşük ve kürtaj oldum ama benimkinin 7 . Haftada durmuş kalp atışı ve 11 haftalikken fark edilmişti çok zor bir süreç ama neden hemen bebek istiyorsunuz doktorunuz belli bir süre vermedi mi size bana ilk adetinden sonra denemeye başlayabilirsin demişti ocak ayında bebeğimi kaybettim temmuzda hamile olduğumu öğrenmiştim ve şuan 30 haftalık hamileyim

nilufermnz- hmm anladım ben 1 ay sonra kontrole gitmiştim patoloji sonucu almaya kontrol de olmuştum o zaman baktığında ilk adetten sonra denemeye başlayabilirsin demişti ama ilk kürtaj olduğumda banada bir şey denemişti

nilufermnz- ahhh çok geçmiş olsun bende 2. Bebeğimi kızımı kaybettim kürtajda 13 14 haftalıktı ama gelişimi 10. Haftada durmuştu ve kalbi de durmuştu bende kürtaj oldum ve aradan neredeyse 1 sene geçti ve hamile kaldım bu sabahta doğumum var inşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin bence ilk olarak genetik test yaptırmalısın bende pıhtı bozukluğu çıktı ve 9 ay oksapar kan sulandırıcı yaptım öyle tutundu bebeğim bana Allahım nasip etsin ❤️

nilufermnz- ilk adeti bekleyin. Çok geliyor ilk adet iyi de oluyor insan rahatlıyor iyice. Sonra korunmaya gerek yok. Lakin benim 8bitimi durmuştu. Sizin 11baya ileri Bi hafta. Pıhtılaşma testi isteseniz güzel olur gerek yok derseler ısrar edin

naneliseker_ bir kízím var hamd olsun gayet saglikli bi sorunumuz yoktu bunda boyle bi sorun yasadik Allahim yardím etsin cumlemize ne verirse hayirlisini versin insallah🥹

nilufermnz- Geçmiş olsun hayat bazen kötü görünen güzellikler yapar insana bence şükret dua et bol bol hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Allah sana🙏🏻 Üzülme sağlıksız olabilirdi kötü senaryolar yaşayabilirdin 🙏🏻

Bende kürtaj oldum ekimde kasımda adet oldum
            Adetime 10gün varken pembe lekelenme yaşadım dedim hamileyim adetim 10gündür geçiyor Birgün geçince test yaptım çıkmadı ve suan tam 10gün geçdi sizce düzensizlik mi olmustur hamile olsam çıkmazmıydı Birgün geçmişti hiç çizgi yokdu

nilufermnz- cok cok zor bi durum bende oldum 6haftalıkken sağlıksız gebelik dedi dr

nilufermnz- ben 2 kere 9 haftalıkken oldum birinciden sonra çok istedim acele ettik olsun diye ilk adetimden sonra yine hamile kaldım bu sefer aynı şeyi yaşadım sonra testlerimi yaptırdım pıhtılaşma çıktı bende kendimi hazır hissetmedim 8 ay korundum ve bıraktığım ay çok şükür şimdi hamile olduğumu öğrendim şimdi coraspirin kullanıyorum kalp atışı duyulduktan sonra iğne başlıcaz inşallah

nilufermnz- geçmiş olsun🙏🌸 pıhtılaşma testi isteyin doktorunuzdan. Kanınızda genetik olarak pıhtılaşmaya yatkınlık olabilir.

091022ma ay durumdayız suan bugün keseyi gördük ve iğneye başladık 🥰