Mesa3333 ilk emzirdigimde ydra oldu ama ikinci doğumdan sonra emzirdigimde yara olmadı insalalh yine olmaz dizinde naz inşallah

Smyye0303 çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler vermişsiniz .doğal zeytinyağı da sürülür o zaman ama dediğiniz ampulü de alacağım.yaralarim iki aya yakın sürmüştü ve iltihapliydi bu konu kafamı çok kurcalıyor

Merve1414 hiç ememedi ya korkutuyor beni göğüs ucum o kadar sağıma rağmen istenilen şekilde yine yok aynı şeyleri tekrar yaşayacak gibi olumsuz düşünüyorum yanlış ama işte sanırım hamile psikolojisi bu haftanın takıntısı bu oldu

Mesa3333 rica ederim canım benim. Goguslerini mutlaka nemlendir zeytinyağı da sürdüm ben ozaman daha çok üç emzirmeden birinde sagdigim.sutu vermiştim göğüslerimin iyileşmesi daha hızlı oldu göğüs kremi yağ falan çok iyi anlıyorum seni benimkiler kanamisti bile🤦🏻şimdi bu e vitamini damlatıp nemlendiricim hergun gümüş kapak çok iyiymiş inşallah faydasını görürüz canım kendi sütünü de surebilirsim emzirme sonrası 😀

Doktora sormadan bir şey sürmemenizi tavsiye ederim. Göğüslerin uyarılması doğumu tetikleyebiliyor.

Mesa3333 Allah ansip ederse 3. Çocuğum olacak inan senin yaşadığın korkuyu bende yaşıyorum sürüm ya gelemzde uada emmezse yetmezse yara olursa diye dua edelim inşallah sütünüz olur emerler yara olmaz

Mesa3333 hiçbir kreme kesinlikle para verme. Ben 37. Haftadayım kuruluk taa 20lerde başladı bende. Hametan kullandım, lansinoh kullandım neler neler denedim. En güzel çözüm saf orjinal kantaron yağını günde 3 sefer sürüyorsun, hem iyileştiriyor hem elastikiyet kazandırıyor hem nemlendiriyor. Mükemmel çözüm

Bimiyendis kremler yara olduğunda bana da fayda etmemişti ben önce baslamadigim içindir diye düşünmüştüm.Evde var kantaron annemler yapmış doğal.onunla devam edeyim o zaman ♥️