Herkese merhaba ilk bebeğimde hem göğüs ucum yoktu ,hem kızımin çenesi zayıftı hem de yaralar olmuştu.Emziremedim 18 ay gece gündüz sağıp verdim.Cok zordu o süreç süt alerjisi olduğu için alerjik mamayı asla kabul etmedi sürekli sağım halindeydim.Bu defa emzirmek istiyorum ama kısmet tabii.En büyük korkum da yaralar o acıyı unutamıyorum.Gogus bakımı yapıyor musunuz ,doğumdan kac hafta önce yapılmali bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim 💙

Ben 30+4 haftalık hamileyim şu anda göğüs ucu kremi kullanmaya başladım doğumdan önce kullanın dediler incia marka aldım organik diye çevremdekiler bunun yararı olduğunu söyledi inşallah iyi gelir :)

Mesa3333 benim ilk gebeliğim benimde göğüs ucum yok ☹️ ama böyle bazen çıkıyor, 31. haftadayım kuruyor hafiften bende göğüs ucu kremi kullanmaya başladım o yüzden ☺️

Beyzab95 inşallah zorluk yaşamadan emzirirsiniz 💕.Hangi marka kullanıyorsunuz

Mesa3333 valla bende bilmiyodum ama göğüs küçük meme ucuda olmayınca bir araştırmaya girdim hemen😂🥲 ve kullanılmasının faydası olucağını söyleyen çok vardı bende başladım doğumdan sonra o ağrıyı çekiceğime şimdiden önlemimi alıyım ağrı çeksemde en azından denemedim demem ama inşallah öyle bir sorunumuz olmaz Allah’ın izniyle 🙏☺️

Mesa3333 ben ilk hamileligimde doğumdan önce kremlemistim ama nemlendirdi anca yinede yara olmuştu göğüs uçlarım iki hafta falan elektirikli pompayla falan sütü çekip üç emzirmenin ikincisinde meme vermedim dinlendirdim goguslerimi falan yine krem yağ vs. Şimdi bı tane ebe var onu takip ediyorumda e vitamini tavsiye ediyor 36.ci haftadan itibaren ampul şeklinde oluyor ya göğüs yarası olmuyormuş bı o kaldi deneyecem Hergun uçlara sürüp şuan 35 haftalık olduk bizde inan bende korkuyom göğüs yarasından ağlamıştım bile berbat bisey😂

Busraoz muminebuke canim adı sarışın kıvırcık saçlı . 10 hafta önceki bı videoda yorumda denk gelmiştim 36.ci haftadan itibaren e vitamin ampulunu gogusune damlatıp her gün nemlendiriyorsun doğumdan sonrada doğru emzirme tekniği ve gümüş kapak kullanıyorsun. Ben gümüş kapakta aldim doğumdan önce ki haftalarda 1-2 saat takabilirsin de gece uyurken falan da olabilir

Mesa3333 ilk emzirdigimde ydra oldu ama ikinci doğumdan sonra emzirdigimde yara olmadı insalalh yine olmaz dizinde naz inşallah

Smyye0303 çok teşekkür ederim çok güzel bilgiler vermişsiniz .doğal zeytinyağı da sürülür o zaman ama dediğiniz ampulü de alacağım.yaralarim iki aya yakın sürmüştü ve iltihapliydi bu konu kafamı çok kurcalıyor

Merve1414 hiç ememedi ya korkutuyor beni göğüs ucum o kadar sağıma rağmen istenilen şekilde yine yok aynı şeyleri tekrar yaşayacak gibi olumsuz düşünüyorum yanlış ama işte sanırım hamile psikolojisi bu haftanın takıntısı bu oldu

Mesa3333 rica ederim canım benim. Goguslerini mutlaka nemlendir zeytinyağı da sürdüm ben ozaman daha çok üç emzirmeden birinde sagdigim.sutu vermiştim göğüslerimin iyileşmesi daha hızlı oldu göğüs kremi yağ falan çok iyi anlıyorum seni benimkiler kanamisti bile🤦🏻şimdi bu e vitamini damlatıp nemlendiricim hergun gümüş kapak çok iyiymiş inşallah faydasını görürüz canım kendi sütünü de surebilirsim emzirme sonrası 😀

Doktora sormadan bir şey sürmemenizi tavsiye ederim. Göğüslerin uyarılması doğumu tetikleyebiliyor.