Annecik14 Bakırköy taraflarına gelme imkanın varsa Bakırköy özel tıp merkezinde şuan 900 tl doktor çok kafa dengi matrak bir adam uçuş fiyatlar vermektense oraya gidebilir sin az önce konuştum şubata daha var zam gelir ama çok gelmez şahsi numaramı alıp randevu alıp gel dedi ben orayı düşünüyorum kısmet daha vakit var
Hastane önerisi olan Avrupa yakası
alleynagg18 bugün birisi eşime önermiş bizde özel takipliyiz bnde sordum ama cevap alamadım varmi acaba o hastaneye giden önerdiğiniz bir doktor yada doğum yapan nasil geçti acaba ?
Seherkoseler ay siz gittiniz mi acaba ne yaşadınız merak ettim soylrrmisniz bana bugün birisi önermişti bende araştırmak istedim
Zeyasln doğumunuz ne zaman lütfen doğumdan sonra haber verin :)
SSenaaa ben dün Süleymaniye kadın doğum eğitim araştırma hastanesine gittim ama hiç memnun kalmadım benimle stajyerler ilgilendi dikişliyim dedim bakmadı ultrason cihazları çok kötü bebeğin boyunu ölçemediler doktor desen hiç memnun kalmadım bakmadı bile git nst çektir gel dedi sadece adam akıllı bakmadılar tavsiyem etmem sadece iki doktor öneriyorlar şahin beyle Nil hanımmış sanırım ben memnun kalmadım
alleynagg18 saol canim benim ya iyiki bu platform var ve birbirimize danisabiliyoruz 😘👍
SSenaaa rica ederim ne demek 🤎
Nurci bende merak ediyorum o hastaneyi nerde doğum yapcam acaba 🤦
alleynagg18 daha çok var bana 😅 haziran 10 gibi olacak sezeryan olduğu için
Nurci akrabalarımdan orada doğumunu yapan çok oldu 2. Hamileliklerini bile orada yaptılar. Önder bey var duymuşsunuzdur tanıdıklarım o doktorda yaptılar çok memnun kaldılar odaları fln çok temiz güzel. Bende şu an nöbetçi erdem bey var ona takipliyim Allah nasip ederse onunla doğum yapıcam :) yani kötü dönüş hiç almadım açıkçası o hastaneden ama tabi biraz da nasip ona inanıyorum :)
Annecik14 hiç bilmiyorum cnm kuzen yaptırdı çok memnun kaldı ama sadecee detaylı yapıyor normal muayne yapmıyor ne oluyor onlar bilmiyorum 😬 oğlumda altan cebeciye yaptırmıştım kendi kliniği vardı oda sadece detaylı yapıyor ondan fiyat almadım oda iyiydi yaklaşık 40 45 dakika bakmıştı bütün organları parmaklarını tek tek. Kontrol etmişti cd renkli resimlerini ayriyetten whatsaptan atmıştı görüntüleri
Zeyasln teşekkür ederim 💐