Hastane önerisi olan Avrupa yakası
Nerede oturuyosunuz bilmiyorum uzak mı ama ben Arnavutköy avrupa hospitalde doğum yapıcam inşallah normal doğum 5000 sezeryan 10000 tl dendi tek kişilik odalar içinde ek 300 tl ücret alınıyor çevremde çoğu kişi orada doğum yaptı. Süleymaniye için yorum yapamıcam bilgim yok malesef 🥲
alleynagg18 lütfen oraya gitmeyin çok kötü
Seherkoseler siz gittiniz mi peki
Rabiss34 hangi doktorda yapacaksınız peki şuan kaç haftalıksınız
Rabiss34 Arnavutköy Taşoluk ta oturuyorum
alleynagg18 aa yakınsınız :) 30+4 deyiz benim doktorum nöbetçi olarak geliyo oraya belki duydunuz erdem bey orta yaşlı gözlüklü bir doktor cuma akşamından geliyo cumartesi pazar günleri orada yani maşallah diyim çok memnunum insanı çok güzel motive ediyo :) ben doğumu onunla yapmak istiyorum fakat her gün orada olmadığı için bana fikir sundu şu anlık sağlık açısından bir problem yok istersen 38 39. Haftada gelirsin suni sancı ile doğuma başlatırız seni dedi normal doğumdan çok korkuyorum ama çevrem hep en iyisi en sağlıklısı o diyor bakalım şu anlık planımız o Allah nasip ederse şubat ortasında doğum olucak :)
alleynagg18 çam sakuraya git bence özel gbi bi devlet çok iyi
Rabiss34 detaylı ultrason nerde yaptirmistin bende Arnavutköydeyim ama yapan bı yer de bulamadim
Annecik14 ayy çok zordu benim için o kadar araştırdım ve fiyatlarda çok pahalı bizde her yere o kadar uzağız ki 🥲 en son Sultangazide istanbullum tıp merkezi var onur bey var herkes çok memnundu yorumlarda oraya gittim ben kasımda yaptırmıştım zamsız 1750 tl sonra zam gelmiş 2500 tl olmuştu ama doktor bey çok detaylı anlattı sağolsun herşeyi açık açık ben çok memnun kaldım tavsiye ederim :) birde uzak değil dersen Gaziosmanpaşada kadun sağlık merkezi var orayada çok giden var çevremde çok iyi bakıyolar diye orasıda 2000 tl ydi ben sorduğumda abimin eşi fln oraya gitmişti çok iyi dediler :) ben yakın diye sultangazidekine gittim :)
Teşekkür ederim değerlendireceğim 💐
alleynagg18 Bağcılar medilife 2.sezeryan 10bin fiyatı Bahçelievler medipol hastanesi muhabbet hanım normal doğum 10 bin zamdan sonra ne kadar olur bilmem bende çam sakuraya gidiyorum nasipse orda yapıcam doğumu son anda fikrim değişmezse 😅
Annecik14 Bakırköy taraflarına gelme imkanın varsa Bakırköy özel tıp merkezinde şuan 900 tl doktor çok kafa dengi matrak bir adam uçuş fiyatlar vermektense oraya gidebilir sin az önce konuştum şubata daha var zam gelir ama çok gelmez şahsi numaramı alıp randevu alıp gel dedi ben orayı düşünüyorum kısmet daha vakit var
alleynagg18 bugün birisi eşime önermiş bizde özel takipliyiz bnde sordum ama cevap alamadım varmi acaba o hastaneye giden önerdiğiniz bir doktor yada doğum yapan nasil geçti acaba ?
Seherkoseler ay siz gittiniz mi acaba ne yaşadınız merak ettim soylrrmisniz bana bugün birisi önermişti bende araştırmak istedim
Zeyasln doğumunuz ne zaman lütfen doğumdan sonra haber verin :)
SSenaaa ben dün Süleymaniye kadın doğum eğitim araştırma hastanesine gittim ama hiç memnun kalmadım benimle stajyerler ilgilendi dikişliyim dedim bakmadı ultrason cihazları çok kötü bebeğin boyunu ölçemediler doktor desen hiç memnun kalmadım bakmadı bile git nst çektir gel dedi sadece adam akıllı bakmadılar tavsiyem etmem sadece iki doktor öneriyorlar şahin beyle Nil hanımmış sanırım ben memnun kalmadım