Minigiim-vebenn52 Oznurkasikci canın çok çektiyse bir bardak iç ama aşırıya kaçma her gün her gün Günlük kafein alımı bir fincan
Gulsah_09 Oznurkasikci hamileligimin baslarin da iciyordum ne yalan soylim sonra migde bulantisi derken biraktim.bugun canim.cekti icicektim 1 2 yudum aldim tiksinmisim ama istegimde gitti iyi oldu 😀😀
Oznurkasikci hayalim35 bende her gün sekerimi ölçüyorum ama ysrim bardaktan bisey olmaz allahin izniyle 😊
Mer3459 Oznurkasikci Oznurkasikci ben bırakmadım tiksindim 😜😜😜😜eşim beni bırakırsın kolayı kahveyi gene bırakmazsın diyordu bagımlıydım çünkü
teacher-mom21 Mer3459 ben daha da kola içemiyorum çay kahve koladan çok tiksiniyodum ilk başta kola ben de kalıcı olarak kaldı sanki
Oznurkasikci Whopper ohhh maşallah Bende 34. Haftadayim sakınan göze çöp batarmış biraz da rahat olmak lazım yaa 😊❤️
Oznurkasikci teacher-mom21 kola zaten çok çok zararlı içilmemesi gerekiyor ben kola hiç içmiyorum sadece kahve ve soda benim bağımlılık içeceğim 😊
Rumyy07 Oznurkasikci hergun içtim takılma öyle şeylere dedi doktorum 1 fincan iç demişti hergun içtim ☺️
Rumyy07 Oznurkasikci bende ilk doktor görüşmemde sormuştum işte duyduklarım midye maydanoz vs dedim yemiyimmi saçmalama dedi ye ama tadında ye o kadarda hiç birsey olmaz hep güvendim ve risksiz bir doğum geçirdim çok kasma kendini canin ne istiyorsa ye ☺️
Oznurkasikci Rumyy07 var ya nasıl içimi rahatlattın evet tam olarak böyle olması gerekiyor işte helal olsun size 😊🤭