Oznurkasikci Aşırı derece de canım çekiyor hamileligin de nescafe içen var miiiii 34 haftalik hamileyim bu haftaya kadar ağzıma sürmedim ama artık tutamıyorum kendimi var mı aranızda içen 😄
Busragokhan0911 Oznurkasikci ben haftada 1 ya da iki kere içiyorum. Normalde hergün içiyordum hamilelikte az içmeye özen gösteryorum 🥲
1kb1ra Oznurkasikci yararı eminim yoktur ama ben 2 haftada 1 vs şeklinde içiyorum genelde canım çekiyor
hayalim35 Oznurkasikci istediğim her şeyi yedi içtim aşırı içilmediği sürece sıkıntı yok bu arada kötü olan şeyleri hayatımda kullanmıyorum zaten kahveden bahsettiğin için genel olarak söyledim kahve çay kola hepsinden içtim içiyorum ama kararında
Oznurkasikci 1kb1ra ben 8. Ayıma kadar hiç içmedim genelde Türk kahvesi içerdim h O da çok değil ama nescafe burnumda tütüyor sanki 😄
Busragokhan0911 Oznurkasikci canım ilk oğlumda da içtim. Bir şey olmadı. Bunda da az içmeye özen gösteriyorum. Doktorum aşırıya kaçmadığın sürece içebilirsin dedi. Yarım bardak iç eğer çok aşırı istiyorsan
seymmnr Oznurkasikci doktorum aşırıya kaçmadığın sürece canının çektiği herşeyden yiyebilirsin demişti bence 1 bardak dolu dolu içmek yerine yarım bardak içebilirsin yani ben canım bişe isteyince öyle yapıyorum 🥲
hayalim35 Oznurkasikci ya bn içtim çok şükür sıkıntı olmadı çok kasmamak lazım bnce aşırıya kaçmadığın sürece bn kahve delisiyim içiyorum da
Mer3459 Oznurkasikci hergün Nescafe Türk kahvesi kola çay sigara içen biriydim bunlardan vazgeçeceğimi hiç düşünmemiştim ama hepsinden tiksindim 😜😜🤪🤪🤪
Oznurkasikci Mer3459 ahh ah bende öyleydim ama şimdi bebeğim için herseyi geri de tutmak zorunda kaldım 😄🥰 Sağlıkla gelsinler de gerisi yine gelir İnşallah
Mer3459 Oznurkasikci Oznurkasikci ben bırakmadım tiksindim 😜😜😜😜eşim beni bırakırsın kolayı kahveyi gene bırakmazsın diyordu bagımlıydım çünkü
Oznurkasikci hayalim35 yani bence de öyle.doktorlar herseye yasak diyorlar sonra böyle insan ne yiyeceğini içeceğini de bilmiyor 😊
inarches Oznurkasikci Çaydan tiksindim.Nescafeye hiç düşkünlüğüm olmamasına rağmen 20. Haftadan beri canım hep nescafe istiyor bende içiyorum haftada 3-4 bardak içtiğim oluyor 🙈