HayaLim_Panbik ayanarta1 askolsunnnn, aslanlarin 6.ci hissleri cok kuvvvetlidir. Aslan erkek ve kadin degisior. Aslan erkek cok gicigim ama bayanlari severim:))
ayanarta1 HayaLim_Panbik altıncı his genelde su burcunda yüksek olur 🙈 altıncı hissin kuvvetliuse yükselenin şu Burcudur
Azizesoran ayanarta1 Gördüm canım gördüm.sende göreceksin inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin🫠
Busraoz Kızlar 7+6 oldum ⅘ gündür yoğun mide bulantısı sürekli boğaza gelme ve kusma yaşıyorum. Bu haftada ortaya çıkan var mı?
Aylinsnc Busraoz ben 5+5 teyim aynı durum bende de var sabah mide bulantısıyla uyanıyorum tüm gün devam ediyor
Aysegul58 Bende 7+4 haftalik hamileyim. İs yapinca falan bel agrisi kasık ağrısı oluyor halsizlik arada bas dönmesi haricinde bi belirtim yok. Mide bulantisi falan cok sukur yasamadim daha. 30 Aralık’ta gidicem bakalim insaAllah kalp atışını duyarız..
Busraoz Aysegul58 Benim de ilk hamileliğimde hiç olmamıştı bu çok farklı oldu hiç böyle ummuyordum🥹 Kalp atışını da duyarsınız bir de büyüdüler daha net duyarsınız💓
Aysegul58 Busraoz insaAllah hayirlisiyla 2 gun kaldi heyecan basti benide. 🤲 Rabbim herkese icinde de bana hayirli kolay dogumlar nasip etsin.
Busraoz Aysegul58 Benim ilki sezaryen bunu da öyle istiyorum normallerde de 2. Çok daha kolay oluyormuş🌸
Poncik77 ayanarta1 dediğiniz gibi olursa temmuzda oluyor benim doğum devlet hastanesine gideceğim orada normal mi olur sezeryen mi bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun artık
ayanarta1 Poncik77 durumumuza göre karsr verirler bebek ve sizin için en iyisi neyse onu yaparlar inşallah önemli olan hastane değil doktor bunu unutmayın Allah ilmi iyi kalbi güzel ahlakı güzel doktorlara denk getirsin 🤗
myavocado Tuce07 benim bugün 4+5. Kese için 2 ocakta çağırdı dr. Sizin kese karın ultrasonu ile mi görüldü
Tuce07 myavocado evet bol su içmemi istediler idrara sıkışmam gerekiyormuş karından baktılar göründü kese
K-1997 myavocado merhaba bende bugün 5+0 ım 3 ocakta randevum var inşallah keselerimizi sağlıkla görürüz
Esramydn myavocado evet alttan ultrasonu zaten genelde yapmıyorlar önermiyolarda eğer varsa görür karın ultrasonunda, ama doktor bana eğer göremezsem alttan ultrasonu önericem falan dedi ama gözüktü gözükür bence seninde
Esramydn Tuce07 4+4 de gittim keseyi göremedi herkes test yapıp hamileyim diye gidiyormuş kanda çıktı sonradan 5 haftada gördü keseyi herkeste değişiyor demekki çok ilginç
Tuce07 Esramydn demekki değişiyor ilk bende testte gördüm sonra kan ve ultrosonla baktılar şimdi kalp atışı için bekliyorum 6 ,7 haftada gidicem inşallah onu da duyarız 🙏